11
oct
Comparteix:

 Reunits a Girona, les entitats integrants del Grup Impuls per Girona, promotors el 2014 del Manifest del Far, en una jornada extraordinària que ha agrupat les executives de les sis entitats (Cambres de Girona, Palamós i Sant Feliu, FOEG, Pimec Girona i Fòrum Carlemany), motivada per la situació que viu el país, manifestem:

1-Entenem que la nostra funció com a generadors d’ocupació, benestar i cohesió social, imprescindible per donar resposta a les necessitats del país, ens obliga a tenir una actitud activa que no impliqui cap renúncia a les demandes del poble de Catalunya.

2-Ens sentim cridats a fer un pronunciament i a aconsellar que tot el debat es faci d’acord amb les institucions que legítimament ens representen, instant-les a la negociació política que la societat reclama.

3-Des de la nostra representativitat empresarial, ens oferim a participar en tot allò que pugui contribuir a la millor solució de la situació actual i continuar generant riquesa i llocs de treball.

4- Malgrat les incerteses del moment actual, els empresaris volem transmetre a la societat un missatge de confiança, fent saber que no defallirem en l’obligació d’assegurar la prosperitat i el benestar.

Comments are closed.