full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

OGE

foto_caps_184

 

 

L’OGE funciona com a únic punt de tramitació per a les empreses i els ciutadans. Ofereix la resolució immediata i la simplificació dels tràmits, a través de les noves tecnologies, a empresaris i professionals i els facilita l’acompliment de les seves obligacions davant de l’Administració.Els serveis de l’Oficina de Gestió Empresarial de la Cambra de Comerç de Girona s’amplien a tot el territori gironí a través de les Cambres de Palamós i Sant Feliu de Guíxols i les delegacions d’ Olot i Lloret de Mar. Tot i que la tramitació dels expedients es continuarà fent a la Cambra de Comerç de Girona, es posen a disposició dels clients aquests nous punts de recollida amb L’objectiu facilitar l’obtenció d’informació i la presentació de documentació a tot el territori gironí, evitant desplaçaments innecessaris fins a les oficines de Girona ciutat (les úniques dues oficines OGE a les comarques gironines són a la Cambra de Comerç de Girona i a la seu de la Generalitat).Hi ha un ampli ventall de tràmits que es poden tramitar de manera unificada a través de les Oficines OGE.

 

Poden consultar la guia a través del nou Canal Empresa, el portal web de serveis i tràmits per a empreses i professionals.

 

Aquesta nova plataforma, sorgeix de la voluntat d’adaptar-nos cada cop més als nostres usuaris fent que, en un espai integrat, es puguin resoldre totes les seves peticions de forma còmoda i àgil.

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off