full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Avís legal

Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Girona

Av. Jaume I, 46 17001 Girona
Tel. 972 418 500
Email: cambra@cambragirona.org
CIF: Q1773001A
© Cambra de Comerç de Girona. Tots els drets reservats.


La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Girona és una corporació de dret públic que es regeix per la Llei 3/1993, de 22 de març, bàsica de les cambres oficials de comerç, indústria i navegació i la Llei 14/2002, de 27 de juny, de les cambres oficials de comerç, indústria i navegació de Catalunya i del Consell General de les Cambres.

Tots els drets estan reservats.

 

Condicions d’ús

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal.

 

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d’aquest lloc web, ja siguin textos, imatges, sons, marques, logotips o altres elements, així com subestructura, disseny, combinacions de colors o forma de presentació dels materials, estan protegits per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. No és lícita la seva transformació o alteració, comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol procediment sense l’autorització expressa de La Cambra.

 

Responsabilitat sobre els continguts

Encara que La Cambra actua amb la màxima diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això, les informacions que es presenten en aquesta web tenen una funció orientativa i no obliguen a La Cambra.

La Cambra no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en la seva web.

La Cambra es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, modificacions o actualitzacions de la informació i de qualsevol dels elements que integrin el disseny i configuració de la pàgina web.

 

Llei aplicable:

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes i condicions en el present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran o interpretaran d’acord amb la legislació espanyola.

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off