06
mai
Comparteix:

La Cambra de Comerç de Girona, juntament amb les altres dues cambres de comerç de les comarques gironines i totes les catalanes, impulsen el projecte #QueCapEmpresaTanqui, per tal de donar suport a les empreses amb més dificultats del teixit empresarial gironí.

Els objectius d’aquesta actuació són:

1. Identificar les empreses i els sectors que necessiten suport de forma més urgent.

2. Oferir-los eines de suport continuat, assessorament per al sosteniment financer i per al posicionament al mercat, interior o exterior.

3. Cartografiar l’impacte de la crisi per detectar àmbits territorials o sectorials amb necessitats especials.

4. Fer difusió al teixit empresarial, i a la societat en general, de la necessitat d’assegurar la supervivència del dens i divers teixit empresarial de Catalunya com a base de la societat del benestar, i fer recomanacions de polítiques públiques.

Totes les cambres han obert als seus webs un formulari que les empreses poden omplir per tal que un tècnic de les corporacions es posi en contacte amb elles i busquin fòrmules per evitar tancaments. La campanya es va presentar amb una roda de premsa virtual on van participar els presidents de les tres cambres gironines. Ja s’han començat a rebre comunicacions de les empreses que travessen situacions més delicades i que rebran l’assessorament de les Cambres de Comerç.

 

Comments are closed.