25
feb
Comparteix:

Una representació de la Cambra de Comerç de Girona, encapçalada pel vicepresident de la corporació, Jaume Guàrdia, i l’equip tècnic d’exportació s’ha reunit amb l’Ambaixador de República de Kazakhstan a Espanya, el Sr. Konstantin Zhigalov, i el Cònsol de República de Kazakhstan a Barcelona, Rinat Dyussembayev.

La Cambra de Comerç de Girona ja ha impulsat dues missions empresarials al país i aquest any preveu realitzar la tercera, conscient que es tracta d’un dels països en creixement, amb moltes possibilitats per als productes gironins. Les exportacions de gener a novembre del 2019 va superar els 295.000 euros.

 

Oportunitats els propers anys

Es tracta d’un país amb un increment sostingut del PIB que cal prospectar de cares a negocis futurs, ja que oferirà moltes oportunitats en els propers anys. S’està obrint econòmicament i, tot i que és molt ric en recursos naturals (el seu subsòl disposa de gairebé tots els elements de la taula periòdica), el govern no vol dependre exclusivament de les matèries primeres, per això està promovent el desenvolupament de la indústria.

Els principals productes exportats des de Girona són els olis essencials i resinoides, les preparacions de perfumeria, de tocador i cosmètica (42%), així com els jocs i els articles de lleure i esport (28%) i els productes derivats de les indústries químiques (11%).

 

Comments are closed.