12
jul
Comparteix:

La Cambra de  Comerç de Girona, a través del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE), ha començat una sèrie de Campus de l’ocupació gratuïts a diverses poblacions de les comarques gironines per tal que els joves que no estudien ni treballen puguin millorar les seves competències d’anglès i de TIC. “L’objectiu és que aquests joves que ara mateix estan fora del mercat laboral i de l’ensenyament reglat puguin trobar una feina o la motivació per tornar a estudiar”, explica Núria Pascual, responsable de l’àrea de formació de la Cambra de Comerç de Girona. Les poblacions a les quals s’han posat en marxa cursos de formació d’estiu són Girona, Sils, Santa Coloma de Farners, Blanes, Lloret i Sant Hilari Sacalm. Més d’un centenar de joves s’han apuntat de moment als campus que es porten a terme durant el mes de juliol.

El programa PICE de la Cambra de Girona ja ha atès més de 1.300 joves des del gener d’aquest any. Des de l’inici del programa, el 2015, acumula gairebé 6.000 joves atesos i un total de 2.683 han cursat algun curs de formació. Tots aquests cursos estan subvencionats per la Comunitat Europea.

La Cambra de Comerç de Girona ofereix orientació personalitzada i un programa de formació i inserció segons el perfil i els interessos professionals que es detecten en cada jove.

Comments are closed.