26
jun
Comparteix:

CaixaBank i la Cambra de Girona han renovat l’acord entre ambdues entitats per col·laborar en les actuacions de promoció del comerç exterior de la cambra gironina. El conveni, signat pel director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i el president de la Cambra de Girona, Domènec Espadalé, reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la cambra com a patrocinador.

L’acord estableix la col·laboració amb la cambra en l’assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i en les seves missions comercials. CaixaBank posa a la disposició de la cambra les seves oficines operatives i de representació a Àfrica i Àsia per tal que atenguin els empresaris gironins participants a les missions comercials que l’entitat cameral programi en aquests continent.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha manifestat que l’acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Girona “ és una mostra del compromís de CaixaBank amb les empreses de les comarques gironines. Així mateix, Masana ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia de Girona.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé ha destacat el bon comportament de les exportacions gironines a tercers països (de fora de la Comunitat Europea) durant els primers cinc mesos de l’any, assolint millors xifres que als mercats europeus més consolidats.

Tres centres especialitzats a les comarques gironines

CaixaBank posa disposició de les empreses de Girona tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Als centres, ubicats a Girona, Cassà de la Selva i Figueres, treballen 17, 9 i 12 experts, respectivament, en la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Segons l’estudi de FRS Inmark sobre comportament financer de les empreses, el 48% de les empreses ha escollit a CaixaBank com a entitat. Durant 2017, l’entitat presidida per Jordi Gual i amb Gonzalo Gortázar com a conseller delegat, ha increment un 16% el crèdit a empreses.

Comments are closed.