02
mai
Comparteix:

Caula és membre del Ple de la Cambra de Comerç de Girona i durant 20 anys ha estat vicepresident de l’entitat. Fa uns dies va rebre la Medalla al treball President Macià.

Joaquim M. Caula i Pardàs. Als 14 anys va entrar a treballar a l’empresa familiar, dedicada a la fabricació d’embotits. Als anys 70, va passar a formar part de la Junta de l’Associació d’Indústries de la Carn de Girona fins a arribar a ser-ne el president durant 19 anys. Cofundador de la patronal Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) i membre de la junta directiva des de fa 30 anys. Durant 20 anys, ha estat el vicepresident de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona. Responsable del Consorci exportador Girona Foods, entitat que ajuda petites empreses a exportar els seus productes. Premi al millor empresari de la província de Girona l’any 2010.

Nota de la Generalitat

https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/497404/el-govern-reconeix-els-merits-laborals-de-17-persones-i-5-entitats-amb-les-medalles-i-plaques-al-treball-president-macia-2022

0 No hi ha comentaris

Comments are closed.