19
abr
Comparteix:

Cambres i patronals consideren que és una oportunitat històrica per promocionar el territori i reclamen el suport ferm del govern del país

El Grup Impuls per Girona (format per les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, FOEG, Pimec Girona i Fòrum Carlemany) vol mostrar el seu inequívoc suport a la candidatura Costa Brava-Barcelona per a la Ryder Cup del 2031.

No podem deixar passar un projecte molt rellevant que representa una gran oportunitat en l’àmbit econòmic i empresarial per a les comarques gironines i per Catalunya. Destaquen que es tracta d’un dels tornejos més prestigiosos de golf a escala mundial i el tercer esdeveniment esportiu amb més repercussió mundial després dels Jocs Olímpics i del campionat del món de futbol.

L’esdeveniment, que tindria lloc al Camiral Golf&Wellness de Caldes de Malavella, comportarà un impacte econòmic molt important al territori i serà un reclam per al turisme de qualitat, la diversificació i la desestacionalització del sector. La seu de l’esdeveniment té un compromís amb la sostenibilitat i l’estalvi energètic i els seus camps són regats amb aigua reciclada.

La celebració de l’esdeveniment al PGA de Caldes de Malavella comportarà un impacte econòmic i empresarial que no només es circumscriu a l’any de l’esdeveniment sinó als anteriors i posteriors anys, i que representarà un reclam per al turisme de qualitat associat a aquesta modalitat esportiva. El sector turístic gironí subratlla que, segons els càlculs dels organitzadors, la Ryder Cup generarà 150 llocs de treball addicionals, atraurà més de 270.000 visitants i tindrà un impacte econòmic superior als 1.300 milions.

Consideren, a més, que es tracta d’un projecte de país, per això demanen a l’administració catalana que també doni el seu suport inequívoc per fer possible la realització d’aquest gran esdeveniment.

0 No hi ha comentaris

Comments are closed.