06
mai
Comparteix:

La Junta Electoral Territorial ha proclamat i declarat electes les 30 candidatures destinades a ser escollides per sufragi i les 5 candidatures a proposta de les organitzacions empresarials.

El procés electoral de la Cambra de Comerç de Girona continua el seu curs a partir de la renúncia de 2 empreses candidates per sufragi i que inicialment comportaven eleccions a 2 grups electorals. Aquesta circumstància fa que no s’hagin d’efectuar votacions ni electròniques ni presencials, previstes inicialment del 2 al 8 de maig.

En aquest procés de renovació cameral, cal agrair la laboriosa tasca prèvia dels gremis i associacions empresarials per promoure una intensa participació dels seus associats en la proposta de representants camerals de tots els sectors de l’economia gironina. Així mateix, la bona sintonia entre les patronals gironines ha permès sumar esforços per tal d’arribar a una candidatura de consens a l’hora de proposar els seus representants.

Actualment, s’està a l’espera de la proclamació dels restants 10 membres que, segons la normativa electoral, obtindran representació a partir de la seva aportació econòmica a la Cambra de Comerç de Girona. Aquesta proclamació està prevista pel 20 de maig de 2019, per completar així els 45 membres legalment establerts, donat que no s’ha rebut cap reclamació i/o al·legació contra aquestes candidatures.

La constitució del nou plenari i la corresponent elecció del president/a i del comitè executiu es preveu per la primera setmana de juny. L’actual comitè executiu i els seus càrrecs principals seguiran en funcions fins aquesta data.

Per més informació, podeu consultar la normativa electoral o contactar amb nosaltres mitjançant l’adreça electrònica secretaria@cambragirona.org o en al telèfon 972 418 518.

NOTA: Podeu descarregar informació complementària, com les candidatures electes i les aprovades a proposta de les organitzacions empresarials, amb els enllaços del text.

Comments are closed.