full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Formació Comerç Exterior – Jornades i Cursos 2019

  • La Cambra ofereix cursos de temàtica general i específica per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional.
  • Proposa seminaris tècnics per assegurar l’actualització permanent de coneixements en matèries clau per al funcionament de les empreses.

 


L’ORIGEN DE LES MERCADERIES AL COMERÇ INTERNACIONAL

Obtenir la informació sobre el que determina l’origen de les mercaderies i de com afecta a nivell duaner i aranzelari al país d’importació.

14 de febrer 2019 de 9h a 14h +Info


COM TROBAR ELS TEUS MERCATS D’EXPORTACIÓ MITJANÇANT INTERNET

Internet s’ha convertit en una de les millors eines per a la investigació i selecció de mercats internacionals. Aquesta jornada mostrarà la metodologia i les fonts d’informació per poder realitzar una selecció dels mercats exteriors mitjançant internet.
14 de març 2019 de 9h a 14h +Info


OPERACIONS TRIANGULARS, SUCCESSIVES I ASSIMILADES

Clarificar les operatives de les operacions triangulars, successives i assimilades amb una visió que englobi el transport, la documentació, la fiscalitat  i els objectius comercials.

09 de maig 2019 de 9h a 14h +Info


ELS 10 PUNTS CLAU DE L’E-COMMERCE A NIVELL INTERNACIONAL

El canal d’internet és una via directa per a vendre els productes a d’altres països, però aquest fet genera una sèrie de punts crítics: planificació, arquitectura, disseny i, fins i tot, implicacions sobre la logística i la fiscalitat internacional. Aprendrem a afrontar-los per aconseguir minimitzar el risc amb estratègies de dominis, planificació, tecnologia, usabilitat, persuasió, confiança, seguretat, formes de pagament internacionals, fiscalitat aplicable i control i seguiment.

13 de juny 2019 de 9h a 14h +Info


ESTRATÈGIA DE COBRAMENT, PAGAMENT I FINANÇAMENT INTERNACIONAL

Definir quina és la millor opció per als nostres pagaments i cobraments internacionals. Adquirir les eines necessàries per poder negociar la millor opció per a l’empresa a nivell de riscos i costos.

03 d’octubre 2019 de 9h a 14h +Info


L’ÚS DE LINKEDIN PER INTERNACIONALITZAR L’EMPRESA

Establir les bases per poder utilitzar Linkedin de forma estratègica i efectiva aprofitant al màxim la major xarxa mundial de professionals. Mostrar com aconseguir nous partners i aprendre d’altres professionals del sector en d’altres països i com aconseguir nous clients.

07 de novembre 2019 de 9h a 14h +Info


VENDES INTERNACIONALS: ORGANITZACIÓ, PLANIFICACIÓ I ESTRATÈGIA

Revisar tots els aspectes relacionats amb l’organització dels departaments comercials internacionals, eines de gestió, planificació de les vendes i estratègies de penetració en mercats internacionals.

20 i 27 de febrer 2019 de 9h a 14h +Info


GESTIÓ ADMINISTRATIVA D’IMPORTACIONS I EXPORTACIONS: ACTUALITZACIÓ I PRÀCTIQUES DE GESTIÓ

Amb una introducció teòrica seguida d’un cas pràctic es facilita a l’assistent el coneixement en comerç internacional, fent exactament el procés d’importació i exportació real d’una empresa. La visió transversal de l’empresa ajudarà a obtenir la informació necessària per a la presa de decisions i s’aprendrà a negociar amb els operadors, clients o proveïdors per aconseguir més seguretat i menys costos.

19 i 20 de març 2019 de 9h a 14h +Info


EL TRANSPORT I ELS INCOTERMS SEGONS LA ICC (NOVES RECOMANACIONS)

Prendre consciència de les operatives del transport i els costos del procés logístic internacional juntament amb un repàs a les noves recomanacions dels usos dels incoterms segons el tipus de transport utilitzat.

19 i 20 de novembre 2019 de 9h a 14h +Info

Per a més informació contactar amb la Sra. Maribel Martínez Telèfon 972 418 517

Les jormades informatives estan finançades amb  fons FEDER en un 50% del programa operatiu de creixement intel.ligent de la Unió Europea

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off