30
gen
Comparteix:

El projecte Nasapp, presentat per José Luis Gomariz, ha rebut el Premi a l’Emprenedoria i a la Creativitat convocat per l’entitat aGOe, que s’ha lliurat aquest dilluns a la seu de la Cambra de Comerç de Girona. El projecte, segons ha explicat Gomariz, proposa “revolucionar la forma de mesurar i gestionar els episodis de males olors causades per la indústria gràcies a la intel·ligència artificial i a la participació ciutadana. “L’olfacte humà és el millor sensor de les olors que hi ha al mercat”, ha explicat Gomariz. El seu projecte, que ha nascut com a spin-off d’Eurecat amb la participació de la investigadora Isabel de Lucas, ha estat premiat amb 2000 euros i els seus impulsors rebran suport tècnic durant un any per part d’aGOe.

 

El segon premi ha estat per al projecte Pictolex, que ha estat presentat per Carlota Albanell i que busca “Simplificar el llenguatge jurídic i crear documents entenedors per als ciutadans”. El projecte ha estat guardonat amb 1000 euros i amb suport d’aGOe durant un any.

En aquesta tercera edició del Premi a l’Emprenedoria i a la Creativitat s’hi havien presentat un total de 12 projectes, participació que supera amb esceix les anteriors edicions.

Joaquim Munné president d’aGOe, ha recordat durant l’acte d’entrega del Premi, que aquesta edició s’ha dedicat a la memòria de Jordi Bayer i Trias, soci fundador de l’entitat, que va morir el passat mes de juny. Munné ha destacat la importància del Premi com un estímul per a l’emprenedoria.

Durant l’acte, Mariona Serra, cofundadora, el 2014, de l’empresa GoodGut S.L., ha explicat la seva experiència com a emprenedora, la trajectòria professional i els reptes que afronta al capdavant d’una empresa que avui és referent en el disseny i el desenvolupament d’eines de diagnòstic i teràpia innovadores per malalties digestives basant-se en l’estudi de la microbiota intestinal.

L’entitat aGOe està integrada per professionals i exdirectius sèniors que de manera voluntària ofereixen la seva experiència per orientar nous emprenedors i empreses.

0 No hi ha comentaris

Comments are closed.