17
des
Comparteix:

Hi van participar 36 empreses, que van presentar 176 ofertes de feina

El dimecres es va celebrar la 5a edició de la fira d’ocupació juvenil, TreballemGI, en aquesta edició en format virtual. La Fira ha superat les expectatives, amb 542 inscrits i 176 ofertes de feina de 36 empreses. La plataforma ha tingut 114.336 visites d’una durada mitjana de 27 minuts.

Les quatre edicions precedents a Girona (2), Figueres i Blanes van sumar més de 2.000 assistents, hi van participar 148 empreses i es van oferir 322 ofertes de feina.

L’esdeveniment, dedicat a la inserció laboral dels joves, ha estat organitzat per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona i del Servei d’Ocupació de Catalunya.

L’objectiu de la Fira Virtual TreballemGi és ajudar a la inserció i orientació dels joves, facilitant-los el contacte amb empreses i entitats que estan interessades en incorporar joves. Els joves que hi van trobar un espai amb empreses de sectors com els serveis, la indústria, la hostaleria, la logística, l’alimentació o el tercer sector interessades en la contractació de personal. Les contractacions dels joves s’aniran concretant en els propers dies a partir de les entrevistes i contactes establerts a la fira.

L’espai ha permès als joves assistents participar en diferents tallers ocupacionals i consultar  prop de 180 ofertes de treball en diversos àmbits professionals.

 

Ajuts a la contractació de 4.950 €

A la Fira també s’ha informat dels ajuts destinats a fomentar la creació de llocs de treball per a la contractació de joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Les contractacions de la fira que es concretin en els propers dies per un període sis mesos a jornada completa suposaran que l’empresa es podrà beneficiar d’un ajut de 4.950 euros.

Comments are closed.