19
gen
Comparteix:

La Cambra de Comerç de Girona ha premiat les empreses Kave Home i La Selva en la seva gala titulada L’empresa puja a l’escenari, que s’ha celebrat a l’Auditori de Girona amb una proposta del Cor Geriona dedicada a viatjar amb la música i el ball pels països de les exportacions gironines, que arriben als cinc continents.

La Selva va rebre el guardó Impuls Cambra de Llengua i Cultura “pel seu convençut i irrenunciable ús del català en tots els seus productes i actuacions, per la seva labor com a impulsora de la cultura del país i per la tasca incansable de mecenatge i d’impuls d’esdeveniments culturals i cívics”. Va recollir el guardó l’administrador gerent de l’empresa, Xavier Albertí.

El guardó Impuls Cambra Expansió Internacional va recaure en l’empresa Kave Home “per haver sabut innovar en un sector amb una gran competència, per mantenir valors com el respecte al medi ambient, el disseny de peces funcionals, duradores i amb un disseny transgressor, capaç de ser apreciat arreu del món, i per la seva agosarada i exitosa aposta d’expansió internacional”. Va recollir el premi Francesc Julià, fundador de Kave Home.

El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i  Agenda Rural, David Mascort, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, van participar en l’entrega dels guardons, així com Lídia Vidal i Jaume Guàrdia, vicepresidents de la Cambra de Comerç de Girona.

 

Salutacions dels compradors dels cinc continents

Durant l’acte, presentat per Clara Sánchez-Castro Bonfill, compradors o distribuïdors de productes gironins dels cinc continents van saludar l’audiència a través de breus vídeos gravats a països com Emirats Àrabs, Rússia, Xina, Itàlia, Marroc, Sudàfrica, Indonèsia, EEUU, Hong Kong o Noruega.

El Cor Geriona, dirigit per Imma Pascual, va interpretar peces d’arreu del món com The sound of silence, La llorona, La nuit o This is me.

Jaume Fàbrega va afirmar durant l’acte que l’empresa contribueix decisivament al progrés de la societat, tot i que encara no rep prou reconeixement. És per aquest motiu que la corporació gironina celebra aquesta gala amb la intenció de “fer pujar a l’escenari” una representació del món empresarial gironí i guardonar empreses que han destacat en l’impuls en la llengua, la cultura o l’expansió internacional.

La gala, que va reunir més de 300 persones del món empresarial i la societat civil gironina a l’Auditori, va tenir l’exportació com a eix central i es van oferir dades de les principals destinacions dels productes gironines i de l’evolució de les vendes a l’exterior, que aquest any superaran els 8.000 milions d’euros.

“Seguim creixent en l’exportació: ara mateix tenim 4.565 empreses exportadores, de les quals 1.262 exporten de manera regular i que estan creixent un 3% anual. Anem bé. Són xifres que parlen de la potència dels nostres productes i serveis”, va explicar Fàbrega.

PODEU VEURE LA GALERIA D’IMATGES DE LA GALA EN AQUEST ENLLAÇ:

 

WhatsApp Image 2024-01-18 at 19.55.04

 

Comments are closed.