22
des
Comparteix:

El programa Impulsa Digital ha finalitzat amb la presentació (Demo day) de 16 projectes d’èxit innovadors creats gràcies al seu suport.

El programa s’ha executat amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i ha estat subvencionat per les Cambres de Comerç de Girona i Terrassa, el Departament d’Empresa i Treball, amb cofinançament del Fons Social Europeu Plus. El programa, que ha constat de 100 hores de formació i mentories, vol impulsar l’emprenedoria digital a Catalunya.

Impulsa Digital s’ha desenvolupat dins del Programa Primer de pre-acceleració que té com a objectiu proporcionar un impuls real i de qualitat als projectes que es troben en fases inicials, orientant-se al creixement, mitjançant la innovació, la tecnologia i els nous models de negoci digitals, amb una metodologia que combina accions de formació, mentoria i networking  i afavorint el desenvolupament d’estratègies competitives, l’ampliació de la xarxa relacional i l’accés al finançament.

Els equips seleccionats han tingut al seu abast serveis dirigits a facilitar l’inici dels seus projectes de la mà de persones expertes del sector.

Impulsa Digital s’ha desenvolupat amb un programa flexible i personalitzat compatible amb altres activitats i amb un vessant clarament pràctic on es treballa en la definició i validació del model de negoci, validació de concepte i producte, optimització de la sortida al mercat, es col·labora amb altres projectes emprenedors, es fa networking, es rep inspiració d’altres experiències empresarials reals, s’aprèn a formar i consolidar l’equip, a gestionar un negoci, a finançar-lo i a fer-lo créixer.

0 No hi ha comentaris

Comments are closed.