22
nov
Comparteix:

El passat 16 de novembre la Cambra de Comerç i Industria de Pafos, Xipre, va acollir la tercera reunió transnacional del projecte Green Synergy, un projecte finançat pel Programa Erasmus+, que va reunir vuit socis de set països diferents (Xipre, Itàlia, Grècia, Bèlgica, Polònia, Romania, Espanya).

Els socis del projecte, anuncien amb satisfacció l’exitosa elaboració del material educatiu que estarà en breu disponible a la web del projecte. Un material que aborda habilitar a les PIMEs, microempreses, empreses familiars, empresaris i societat civil en general en experts en sostenibilitat, inculcar un canvi de mentalitat i alinear les operacions empresarials amb els principis de la protecció ambiental. En definitiva, el projecte pretén fer front als reptes comuns, incloent la lluita contra el canvi climàtic i l’adopció de pràctiques sostenibles en línia amb el Pacte Verd.

A més a més, durant la reunió es va fer valoració de la implementació dels resultats dels projecte fins al moment y de la seva durabilitat. També es van debatre qüestions d’execució per garantir un gestió fluida i eficaç i garantir l’èxit del projecte.

Comments are closed.