01
jul
Comparteix:

La Cambra de Girona ha començat un curs de  Formació Específica de Programador/a nivell júnior en PHP. Dins del Programa PICE de Garantia Juvenil, els joves d’entre 16 a 29 anys es poden formar gratuïtament i adquirir uns coneixements amb altes possibilitats d’incorporació en empreses del sector tecnològic.

 

En l’àmbit de les noves tecnologies, la Cambra impulsa també a la seva seu un curs de Màrqueting Digital on s’ensenya a l’alumne un ventall ampli de conceptes bàsics per poder realitzar una estratègia de Màrqueting Digital.

També ha començat un curs gratuït de Manicura i Pedicura amb tractament, que es porta a terme a l’Acadèmia Revlon de Girona.

 

Gran varietat de cursos per a joves

El proper curs de Programador PHP es realitzarà a Riudellots de la Selva l’1 d’octubre. Fins a final d’any, la  Cambra organitzarà cursos gratuïts de Pilot oficial de Dron i Radiofonista, Permís C de camió, monitor del lleure, atenció al client i comandes amb certificat de carretons elevadors frontals i auxiliar d’estètica, entre molts altres.

0 No hi ha comentaris

Comments are closed.