07
jun
Comparteix:

El comitè executiu incorpora nous vice-presidents: Jaume Guàrdia 1r, Lídia Vidal 2a, Enric Dotras 3r i Joan Ribas 4t; Gemma Coll com a tresorera, i Joan Casadevall, Àlex Gilabert, Patrícia Masias, Lluís Periáñez, Íngrid Rahola i Mariona Serra com a vocals. Es passa d’una a cinc dones.

 

Dues terceres parts del ple es renoven, un 30% són dones, i a l’òrgan directiu hi ha representació dels principals sectors econòmics: indústria, turisme, noves tecnologies, construcció, distribució comercial, salut, social, cultura, formació i transports.

 

Els nous membres electes de la Cambra de Comerç de Girona per a la legislatura 2019-2013 han escollit com a nou president de l’entitat a Jaume Fàbrega i Vila, juntament amb els membres que composen el nou comitè executiu.

Després de la constitució formal del Ple (format pels 30 membres escollits per sufragi cameral, 10 vocalies per a les empreses de major aportació voluntària i 5 per a representants de les organitzacions empresarials) ha tingut lloc la intervenció de Jaume Fàbrega, l’únic candidat que s’ha presentat a la presidència. Fàbrega ha explicat que ha confeccionat una candidatura de consens i ha destacat 3 eixos d’actuació: la creació, atracció i retenció de talent, l’impuls en la internacionalització i la digitalització de les empreses, sense oblidar la necessària reparació del dèficit històric d’infraestructures de la demarcació.

L’equip de Fàbrega ha obtingut, en la votació secreta que ha tingut lloc a continuació, l’aval del ple de la institució.

El nou ple suposa una renovació de dues terceres parts dels membres de la corporació respecte a l’anterior legislatura. També s’incrementa notablement la presència femenina, que es triplica i suposarà un 30% del ple.

La sessió constitutiva del Ple de la Cambra ha estat presidit per la Secretària d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, senyora Marta Felip.

En aquest procés de renovació cameral  ha tingut una gran importància la intensa participació prèvia dels gremis i associacions empresarials, que han permès arribar a acords de consens per reforçar la representativitat de la Corporació gironina.

 

Jaume  Fàbrega i Vilà va néixer a Salt el 21 de febrer de 1956. És llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la UB i Máster en Formació de Formadors per la Universitat Politècnica de Catalunya. És gerent de l’empresa GAM Consultoria i Formació i soci de la companyia de logística GESTOCKS Operador. Ha estat vicepresident de la Cambra Comerç de Girona, vicepresident d’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona) i vicepresident de la Fundació SER.GI.

 

Podeu descarregar fotos de l’acte en aquest enllaç

Comments are closed.