03
oct
Comparteix:

Jaume Fàbrega ha estat reelegit president de la corporació gironina per votació del nou ple de la Cambra de Comerç de Girona, que s’ha constituït aquest migdia. Podeu trobar fotos de l’acte aquí.

El procés de renovació cameral va començar el proppassat 4 de juliol i ha finalitzat avui. El ple ha quedat constituït avui amb els representants de 30 empreses de les comarques gironines escollides entre els diversos grups i categories, més 5 empreses a proposta de les organitzacions empresarials i 10 empreses amb major aportació econòmica a la corporació. Tots plegats conformen el nou plenari de la Corporació.

Al ple de la  Cambra de Girona s’ha presentat una candidatura encapçalada per Jaume Fàbrega.

Jaume Fàbrega ha afirmat que el gran repte per a les comarques gironines dels propers anys serà “aprofitar totes les oportunitats de desenvolupament econòmic i d’assistència, docència, investigació i transferència que oferirà el nou parc hospitalari que ha de ser una referència a tota la demarcació”.

Fàbrega ha marcat en el seu discurs els quatre eixos prioritaris durant el mandat: talent, internacionalització, transformació digital i sostenibilitat.

La candidatura guanyadora que acompanya Jaume Fàbrega està composada per les següents persones: Jaume Guàrdia Pont, Lídia Vidal Juventench, Enric Dotras Ruscalleda, Gemma Coll Arnall, Joan Josep Ribas de Pouplana, Àlex Gilabert Vázquez, Lluís Periáñez Llatje, Mariona Serra Pagès, Josep Serra Puigdemont, Pepita Perich Pujol, Emili-Xavier Barba Ballester.

https://flic.kr/s/aHBqjAX4yZ

 

Comments are closed.