- Aquest event ja ha passat.
Jornada: FÒRUM GASTRONÒMIC RESTAURACIÓ I BIG DATA
20 novembre 2017 / 10:00 - 13:30
El Fòrum gastronòmic inclou una jornada pràctica per posar en valor l’ús de les noves tecnologies a la restauració.
10.00 Benvinguda i presentació del programa TICCámaras. A càrrec de Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona i David Parramon, soci de Vilar Riba.
Gestió de l’èxit i el fracàs. A càrrec de Gaspar Roura, empresari, psicòleg i coacher empresarial.
11:00 El restaurant sostenible. Com aplicar criteris de sostenibilitat a un restaurant? Reptes del restaurant contemporani, compromís social i èticia. Taula rodona: Carme Ruscalleda (Sant Pau); Daniele Rossi (Slow Food Barcelona); Artur Martínez (Capritx).
12.00 Anticipar-se al futur: Big data a la restauració.¿Quines eines podem utilitzar per treure tot el suc a les dades? A càrrec de Vilar Riba.
12.30 Taules que cotitzen, reserva o no reserva. Com gestionar les llistes d’espera dels restaurants? El pagament anticipat és una pràctica controvertida, però com es gestiona la no reserva? Taula rodona amb Xavi Alba (Tickets), Manel de la Rubia (Celler de Can Roca), Santi Taura (Santi Taura Restaurant) i Iago Pazos (Abastos 2.0).
Dilluns 20 de novembre, 10:00 hores Palau de Congressos de Girona
Confirmació d’assistència: 972 418 550 ó cgarcia@cambragirona.org