20
oct
Comparteix:

L’Erasmus per a Joves Emprenedors és un programa d’intercanvis transnacionals que ofereix a emprenedors novells i persones que desitjen crear una empresa l’oportunitat d’aprendre d’empresaris experimentats que dirigeixen petites empreses en altres països participants.

L’intercanvi d’experiències es produeix en el marc d’estades amb empresaris experimentats durant les quals els nous emprenedors podran adquirir les habilitats necessàries per dirigir una petita o mitjana empresa. Els amfitrions es beneficien d’una nova perspectiva sobre el seu negoci i adquireixen l’oportunitat de cooperar amb socis estrangers o conèixer nous mercats.

 

Els intercanvis es porten a terme mitjançant el projecte “SMEs Growing in Europe” (SGE 12), liderat per la cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona i amb la col·laboració de 9 socis:

 

-Eduforma SRL (Itàlia))

-Fundatia Danis (Romania)

-Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji w Lublinie (Polònia)

-Smart Umbrella Management Solutions E.E. (Grècia)

-Amadeus Verein fur Transnationale Bildung (Àustria)

-Malta Enterprise (Malta)

-Business Confederation of Macedonia (F.Y.R.O.M.)

-Quarter Mediation (Holanda)

-IMERIR (França)

 

QUI POT PARTICIPAR?


  • Emprenedors que estan pensant seriosament en obrir el seu propi negoci o que l’han posat en marxat en els últims tres anys.
  • Empresaris amb experiència que gestionin una PIME en un país de la UE amb més de 3 anys d’experiència.

 

FINANÇAMENT


El programa Erasmus per a Joves Emprenedors és un programa finançat per la Comissió Europea amb l’ajuda de més de 100 organitzacions intermediàries.

 

La finalitat del suport financer al Nou Emprenedor és contribuir a les despeses de viatge, cost de l’estada i de subsistència (en particular l’allotjament) durant l’intercanvi. Aquest ajut econòmic varia segons el país d’acollida i va des dels 530 als 1.100 euros / mes)

 

Més informació del programa i inscripcions a: www.erasmus-entrepreneurs.eu

Seguiu-nos al facebook del consorci SGE 12: https://www.facebook.com/SGEConsortium/

 

 

0 No hi ha comentaris

Comments are closed.