06
oct
Comparteix:

 

gig

Un cop vistos i analitzats els resultats de les eleccions del 27-S, el Grup Impuls per Girona (GIG), format per les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, les patronals FOEG i PIMEC i el grup Fòrum Carlemany vol fer arribar algunes reflexions al conjunt de la societat i molt especialment als polítics que configuraran el nou Parlament.

 

  • L’alta participació a les eleccions ens enforteix com a societat i denota el gran interès per la política que hi ha a Catalunya. També exemplifica un elevat grau de connexió entre la població de Catalunya i les nostres institucions.

 

  • Els resultats de les eleccions són molt clars i no ofereixen cap mena de dubte sobre quina és la coalició de partits que ha obtingut el més gran suport dels electors. La diferència amb la resta és molt important. Al Manifest de Far, signat per totes les entitats que configuren el GIG, ens comprometíem a respectar el resultat de les eleccions.

 

  • Per respectar el mandat de les urnes no es pot negligir que la llista més votada sempre ha deixat molt clar quin era el seu candidat a la presidència de la Generalitat. Els vots obtinguts mostren que els electors li han fet confiança. Els empresaris sabem que els lideratges són imprescindibles per als projectes que tenen la màxima ambició.

 

  • Les organitzacions empresarials reclamen un govern estable i fort, amb el màxim consens possible, capaç d’aplicar polítiques d’impuls a l’economia. El moment excepcional que viu el país demana a totes les forces polítiques la màxima generositat i visió de futur.

 

0 No hi ha comentaris

Comments are closed.