22
set
Comparteix:

La Cambra de Comerç de Girona s’ha manifestat reiteradament en favor del dret a decidir del poble de Catalunya i de la necessitat que aquest dret es pogués exercir a partir de l’acord i oferint garanties sòlides.

Sense entrar en valorar el conjunt de plantejaments que al respecte s’han fet des del Govern i el Parlament de Catalunya, res justifica la imatge es transmet amb els escorcolls de seus del Govern i detencions d’alts càrrecs i funcionaris públics.

Aquests fets mostren inequívocament la manca de voluntat de trobar solucions acceptables al majoritari desig de la població de Catalunya de poder-se manifestar sobre el seu futur i deterioren seriosament la possibilitat d’una futura entesa i el prestigi d’Espanya i Catalunya a l’exterior.

Des de 2013, la posició de la Cambra de Comerç de Girona en relació amb el dret a decidir ha estat, com no podria ser d’altra manera, la de total respecte i acceptació de la voluntat majoritària del poble català, expressada pels seus representants legítims al Parlament de Catalunya. I en aquests moments convulsos la Cambra volen reiterar el seu suport institucional al Govern de la Generalitat de Catalunya.

 

Comments are closed.