05
mai
Comparteix:

“Girona Excel·lent” és un segell de qualitat agroalimentària creat per la Diputació de Girona i la Cambra de Comerç de Girona per tal d’impulsar, fomentar i difondre en l’àmbit estatal i internacional els productes agroalimentaris gironins de la més alta qualitat.

Girona Excellent espadaléEl procés per obtenir el segell s’iniciarà amb un concurs que premiarà els productes excel·lents de les diferents empreses elaboradores del sector agroalimentari. Els productes guanyadors es promocionaran nacionalment i internacionalment per mitjà del distintiu de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent.

Perquè un producte pugui optar a aquesta distinció és condició indispensable que s’elabori al cent per cent a les comarques gironines i que les empreses i artesans que l’elaboren estiguin establerts a la província de Girona.

Podeu consultar les bases de la convocatòria d’aquest any a: www.gironaexcellent.cat

 

El concurs és obert a la participació de tot tipus d’empreses i productors de la demarcació de Girona dedicats a l’elaboració dels productes agroalimentaris prèviament indicats. La participació en aquest concurs es gratuïta i comporta l’acceptació i l’acatament de les bases i del veredicte del jurat.

Comments are closed.