08
nov
Comparteix:

L’Auditori de Girona acollirà el dimecres 13 de novembre, en horari de 9 a 14 h, la Fira d’Ocupació TreballemGi, dedicada a la inserció laboral dels joves, organitzada per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, el Consell Comarcal del Gironès, la Diputació de Girona, el Departament d’Educació i el Servei d’Ocupació de Catalunya. Comptarà amb més de trenta-cinc empreses que oferiran més de 150 ofertes laborals. Ja hi ha més de 400 inscrits.

L’objectiu de TreballemGi és ajudar a la inserció i orientació dels joves, facilitant-los el contacte amb empreses i entitats que estan interessades en incorporar joves. Els joves que hi assisteixin hi trobaran un espai amb empreses de sectors com els serveis, la indústria, la hostaleria, la logística, l’alimentació o el tercer sector interessades en la contractació de personal.

L’espai permetrà als joves assistents consultar més de vuitanta llocs de treball diferents oferts per més de trenta empreses que hi participen, i presentar-se com a candidats.

Entre les empreses que buscaran personal a la fira destaquen les següents: Fundació Mifas, Inserta Empleo – Fundación Once, Dibosch, GM Food, Fundació Adecco, Carrefour, Restaurant Casa Marieta, Bauhaus Girona, Nestlé, Grup Fundació Ramon Noguera, Restaurant Can General, Pdepà Bakery, Milla Masanas, Trace Logistics, Llagurt, Rotimpres, Roberlo, Minerals Girona, Rarsa, Axxon, Productors Concentrol, Fundació Salut Empordà, Seur Geopost, MediaMarkt i Heco.

Taller de vehicles, d’imatge i de xarxes socials

A més d’adreçar-se directament a les empreses, els joves podran participar en tallers de manteniment de vehicles, d’imatge personal, d’automatismes de la indústria 4.0, d’instal·lacions elèctriques i automatitzades, d’hostaleria d’alta gama, o de marca personal i xarxes socials.

A la Fira també s’hi explicaran quins són els ajuts destinats a fomentar la creació de llocs de treball per a la contractació de joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. En cas que es lligui un contracte de sis mesos a jornada completa l’empresa es podrà beneficiar d’un ajut de 4.950 euros.

Els joves poden consultar les ofertes laborals, les empreses participants i el programa d’activitats a la web www.treballemgi.cat, on també podran inscriure’s com a participants a la Fira o aspirants a alguna de les ofertes.

 

Èxit de les fires precedents

TreballemGi compta amb l’èxit de tres edicions precedents celebrades a Blanes, Figueres i la mateixa ciutat de Girona. En el cas de Blanes, que va tenir lloc l’11 d’abril, va comptar amb més de cinc-cents joves participants, que van concertar més de 800 entrevistes laborals amb quaranta-cinc empreses. Figueres, el 28 de març, va comptar amb l’assistència de quatre-cents joves, que van concertar set-centes entrevistes laborals amb quaranta empreses que hi van participar. En el cas de Girona, la fira va tenir lloc el 27 de setembre de l’any passat, i hi van assistir cinc-cents joves i una trentena d’empreses.

Comments are closed.