13
nov
Comparteix:

La Cambra de Comerç de Girona i la Diputació de Gironaestand Girona Excel·lent Sant Martirià tindran un estand a la Fira de Sant Martirià de Banyoles (Firestany) aquest cap de setmana per tal de fer difusió de la marca de qualitat Girona Excel·lent.

La Diputació de Girona i la Cambra volen aprofitar al màxim el prestigi de la nostra cuina i la bona disposició dels nostres cuiners estrella, amb Joan Roca al capdavant, per promocionar determinats productes que poden tenir un gran mercat tant al territori com a l’estranger. L’estand oferirà un tast d’alguns productes, com la poma de Girona.

La Cambra de Comerç de Girona també presentarà la seva oferta de cursos formatius per a joves del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE). La Cambra prepara nous cursos per a joves de 16 a 29 anys de formació troncal. A més, ha ampliat les formacions específiques, que se centraran en els àmbits d’hostaleria i turisme (operacions bàsiques de càtering, auxiliar de cuina i auxiliar de cambrer) i jardineria (parcs i zones verdes). Pel que fa a la formació a mida a l’empresa, es començaran cursos de mosso de magatzem i atenció al client.

Entre els programes que la corporació també promocionarà entre els assistents a la fira hi ha l’Erasmus per a joves emprenedors. Es tracta d’un programa d’intercanvi transfronterer que dóna l’oportunitat a nous emprenedors d’aprendre d’empresaris experimentats que dirigeixen petites o mitjanes empreses d’altres països de la UE.

A l’estand hi haurà també informació sobre els Guardons als Establiments Històrics que concedeix cada any la corporació. Aquest any, quan es compleixen 36 anys d’aquests guardons, han estat distingits 18 establiments i empreses, entre els quals hi ha el Restaurant Can Garriga i Transports Porqueres, ambdós de Banyoles; i la Perruqueria Laura, de Cornellà del Terri.

0 No hi ha comentaris

Comments are closed.