11
jul
Comparteix:

 logo tic cámaras per targetó

-TIC CÁMARAS preveu subvencions de tecnologia al núvol amb un cost màxim elegible de fins a 7.000 €, cofinançat al 50% per fons europeus

 -Cada empresa por arribar a rebre subvencions de fins a 3.500 €

 -Dues ponències exposen les eines de millora de la productivitat al núvol i les tendències de la venda online.

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Girona ha presentat la Convocatòria Pública d’ajudes per al desenvolupament de plans de suport a la incorporació de TIC en el marc del Programa TICCámaras finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea (50%). El 50% addicional estarà finançat per la Generalitat de Catalunya, la Cambra de Comerç de Girona i les pròpies empreses beneficiàries.

En una jornada celebrada a la sala d’actes de la entitat, Rafael Aguilera, CEO de Sistemes informàtics ICON, va explicar les eines de productivitat en el núvol més habituals, i el periodista Guillem Alsina, Director d’ADSLAyuda i President d’ATI Catalunya, va desgranar les principals tendències en el negoci online, sobretot en les xarxes socials, marketplaces, crowdfunding, màrqueting de continguts, bots i Apps.

Jaume Fàbrega, vicepresident de la Cambra de Girona, va remarcar que el món digital “és una nova revolució a la qual les empreses han d’afegir-se per no quedar despenjades en els propers anys”.

 

Detalls del programa Tic Cámaras.

Objecte.

L’objecte de la convocatòria és la concessió d’ajudes a les empreses de la demarcació cameral de la Cambra de Comerç de Girona en el Programa TICCámaras, mitjançant la posada a la seva disposició dels serveis de Diagnòstic Assistit de TIC i Implantació. Aquesta actuació té com a objectiu principal impulsar la incorporació sistemàtica de les TIC a l’activitat habitual de les pimes, com a eines competitives claus en la seva estratègia, així com maximitzar les oportunitats que ofereixen per millorar la seva productivitat i competitivitat.

 Quantia.

La quantia màxima de les ajudes a atorgar amb càrrec a aquesta convocatòria és de:

– Fase I: Diagnòstic de les eines digitals de l’empresa. Cost màxim elegible de 1.200 €, prefinançat íntegrament per la Cambra de Comerç i finançat al 100% per FEDER i la Generalitat de Catalunya (fase gratuïta per a l’empresa beneficiària).

– Fase II: Adquisició de les solucions TIC que proposa el diagnòstic. Cost màxim elegible de 7.000 € (IVA no inclòs), prefinançat íntegrament per l’empresa beneficiària i cofinançat al 50% per FEDER, sent per tant la quantia màxima d’ajut per empresa de 3.500 €

Termini de presentació de sol·licituds.

El termini per a la presentació de sol·licituds s’obre un cop transcorreguts 10 dies hàbils des del dia següent a la publicació de la convocatòria i finalitza el dia 20 de setembre a les 14.00h (o fins a esgotar pressupost).

logos tic cámaras logo tic cámaras per targetó

Comments are closed.