15
mar
Comparteix:

Erasmus empresarial Isabel Mendoza a Brusel·lesIsabel Mendoza Poudereux (al centre de la imatge) ha iniciat un intercanvi d’Erasmus Empresarial a l’empresa Moverim Consulting, a Brussel·les. És un dels diversos emprenedors que s’han apuntat al programa d’intercanvi que gestiona la Cambra de Comerç de Girona. Isabel afirma: “Estic contenta per haver-me decidit a participar en el programa Erasmus per a Emprenedors. Estic aprenent molt durant la meva estada i coneixent gent interessant que podrien ajudar-nos a portar Glomus, la meva empresa, a bon port. Vaig amb freqüència a cursos i esdeveniments relacionats amb l’emprenedoria, la gestió de projectes i el panorama europeu en agricultura, economia circular i bioecononia que estan sent molt instructius. Per si fos poc, gràcies a la meva estada a Moverim estic vivint des de dins com dur a terme tasques de disseminació i gestió de projectes d’R + D + I mentre aprofundeixo en com gestionar de manera reeixida el meu propi negoci “.

La Cambra de Comerç de Girona us pot ajudar a trobar una empresa europea per fer un intercanvi d’Erasmus per a Emprenedors. Contacteu amb la Cambra.

Comments are closed.