full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Formació Comerç Exterior – Jornades i Cursos 2019

  • La Cambra ofereix cursos de temàtica general i específica per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional.
  • Proposa seminaris tècnics per assegurar l’actualització permanent de coneixements en matèries clau per al funcionament de les empreses.

 


L'EMPRESA ESPANYOLA DAVANT EL BRÈXI

El Brèxit ha donat pas a un període de gran incertesa davant la nova situació política i econòmica i obre interrogants sobre les possibles repercusions de les negociacions dutes a terme entre la UE i el Regne Unit. Aquesta jornada ofereix una visió actual de les implicacions p el comerç, inversions i contractació pública del Brèxit i està adreçada a les empreses amb interessos econòmics i comercials al Regne Unit.

23 de gener 2019 de 12h a 14h +Info  Inscripcions   


OPORTUNITATS COMERCIALS A RÚSSIA I BIELORÚSSIA

Proporcionar informació estratègica de les oportunitats que aquests dos mercats ofereixen a les empreses catalanes.

06 de febrer 2019 11h 

Info  Inscripcions  


COM TROBAR ELS TEUS MERCATS D’EXPORTACIÓ MITJANÇANT INTERNET

Internet s’ha convertit en una de les millors eines per a la investigació i selecció de mercats internacionals. Aquesta jornada mostrarà la metodologia i les fonts d’informació per poder realitzar una selecció dels mercats exteriors mitjançant internet.
14 de març 2019 de 9h a 14h

+Info i Inscripcions


OPERACIONS TRIANGULARS, SUCCESSIVES I ASSIMILADES

Clarificar les operatives de les operacions triangulars, successives i assimilades amb una visió que englobi el transport, la documentació, la fiscalitat  i els objectius comercials.

09 de maig 2019 de 9h a 14h +Info i inscripcions


L’ORIGEN DE LES MERCADERIES AL COMERÇ INTERNACIONAL

Obtenir la informació sobre el que determina l’origen de les mercaderies i de com afecta a nivell duaner i aranzelari al país d’importació.

14 de febrer 2019 de 9h a 14h +Info Inscripcions


ELS 10 PUNTS CLAU DE L’E-COMMERCE A NIVELL INTERNACIONAL

El canal d’internet és una via directa per a vendre els productes a d’altres països, però aquest fet genera una sèrie de punts crítics: planificació, arquitectura, disseny i, fins i tot, implicacions sobre la logística i la fiscalitat internacional. Aprendrem a afrontar-los per aconseguir minimitzar el risc amb estratègies de dominis, planificació, tecnologia, usabilitat, persuasió, confiança, seguretat, formes de pagament internacionals, fiscalitat aplicable i control i seguiment.

13 de juny 2019 de 9h a 14h 

+Info i Inscripcions


NOUS INCOTERMS 2020

Conèixer amb profunditat els nous Incoterms 2020 i la seva aplicació a la realitat per poder negociar correctament una operació de compravenda internacional. Relacionar els Incoterms de forma transversal amb les formes de pagament, operacions triangulars, règims duaners.

02 d’octubre 2019 de 9h a 14h +Info i Inscripcions


L’ÚS DE LINKEDIN PER INTERNACIONALITZAR L’EMPRESA

Establir les bases per poder utilitzar Linkedin de forma estratègica i efectiva aprofitant al màxim la major xarxa mundial de professionals. Mostrar com aconseguir nous partners i aprendre d’altres professionals del sector en d’altres països i com aconseguir nous clients.

07 de novembre 2019 de 9h a 14h +Info i Inscripcions


VENDES INTERNACIONALS: ORGANITZACIÓ, PLANIFICACIÓ I ESTRATÈGIA

Revisar tots els aspectes relacionats amb l’organització dels departaments comercials internacionals, eines de gestió, planificació de les vendes i estratègies de penetració en mercats internacionals.

20 i 27 de febrer 2019 de 9h a 14h +Info i Inscripcions


GESTIÓ ADMINISTRATIVA D’IMPORTACIONS I EXPORTACIONS: ACTUALITZACIÓ I PRÀCTIQUES DE GESTIÓ

Amb una introducció teòrica seguida d’un cas pràctic es facilita a l’assistent el coneixement en comerç internacional, fent exactament el procés d’importació i exportació real d’una empresa. La visió transversal de l’empresa ajudarà a obtenir la informació necessària per a la presa de decisions i s’aprendrà a negociar amb els operadors, clients o proveïdors per aconseguir més seguretat i menys costos.

19 i 20 de març 2019 de 9h a 14h +Info i Inscripcions


ELS NOUS INCOTERMS 2020 SEGONS LA ICC I EL TRANSPORT

Conèixer amb profunditat els nous Incoterms 2020 i la seva aplicació a la pràctica. Tenir els coneixements necessaris per poder negociar correctament una operació de compra
venda internacional.

19 i 20 de novembre 2019 de 9h a 14h    +Info i Inscripcions

Per a més informació contactar amb la Sra. Maribel Martínez Telèfon 972 418 517

Les jormades informatives estan finançades amb  fons FEDER en un 50% del programa operatiu de creixement intel.ligent de la Unió Europea

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off