full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Formació Comerç Exterior – Jornades Informatives 2022

  • La Cambra ofereix cursos de temàtica general i específica per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional.
  • Proposa seminaris tècnics per assegurar l’actualització permanent de coneixements en matèries clau per al funcionament de les empreses.

 


REPTES I OPORTUNITATS DE LES EMPRESES DESPRÉS DE LA COVID: UN ABANS I UN DESPRÉS

Reflexionar i arribar a conclusions dels reptes de les nostres empreses després de la Covid i de quines accions estan a les nostres mans per fer-hi front.

2 de febrer de 2022 de 9h a 12h 


CONTRACTACIÓ INTERNACIONAL: ELS CONTRACTES DE COMPRAVENDA INTERNACIONAL

Proporcionar una aproximació pràctica de la negociació i formalització del contracte de compravenda internacional per tal de prevenir entrebancs i tenir en compte les millors opcions per a l’empresa. Identificar i interpretar el clausulat dels contractes de compravenda internacional.

16 de febrer de 2.022 de 9h a 13h


LA MEDIACIÓ MERCANTIL: UNA SOLUCIÓ EXTRAJUDICIONAL ALS CONFLICTES EMPRESARIALS INTERNACIONALS

Informar les empreses sobre la mediació com a instrument per resoldre d’una manera ràpida i efectiva les controvèrsies que sorgeixin en l’àmbit internacional.

22 de febrer de 2022 de 9h a 12h +Info i Inscripcions

LA FISCALITAT A L’ECOMMERCE

Informar sobre la tributació de les compravendes internacionals B2B i B2C realitzades mitjançant plataformes i botigues virtuals, així com de la documentació i els tràmits fiscals que requereixen.

9 de març de 2022 de 10h a 13h Info i inscripcions 

PNL: PERSUASIÓ PER TANCAR VENDES

informar sobre les eines que la programació neurolingüística ofereix per poder dissoldre possibles resistències psicològiques i acompanyar vers el tancament de la venda de manera assertiva.

23 de març  de 2022 de 9h a 12h + Info i inscripcions

INCOTERMS 2020 - DUAL

Informar sobre els diferents tipus d’Incoterms i la normativa que els regula (dues setmanes abans de la jornada es facilitarà als inscrits uns vídeos amb la teoria) i  pràctica activa presencial amb casos reals, el dia de la jornada informativa.

6 d’abril de 2022 de 9h a 13h + Info i inscripcions

CONTRACTACIÓ INTERNACIONAL: ELS CONTRACTES D'AGÈNCIA COMERCIAL I DISTRIBUCIÓ

Proporcionar una aproximació pràctica de la negociació i formalització del contracte de d’agència i/o distribució per tal de prevenir entrebancs i tenir en compte les millors opcions per a l’empresa. Informar sobre les principals dificultats que es troben els exportadors a l’hora d’establir els contractes d’intermediació: la limitació del marge dels distribuïdors, els sistemes de retribució dels agents comercials, l’exclusivitat, les indemnitzacions a la fi del contracte…

20 d’abril de 2022 de 9h a 13h + Info i inscripcions

MITJANS DE PAGAMENTS INTERNACIONAL

Informar sobre els diferents mitjans de cobrament i pagament internacionals, els seus avantatges i inconvenients i els més adients segons el tipus d’operació, Incoterm, forma de transport de la mercaderia…

11 de maig de 2022 de 9h a 13h + Info i inscripcions

EL DESPATX DUANER D'EXPORTACIÓ: EL QUE CAL TENIR EN COMPTE PER PREVENIR MULTES I RETARDS

Informar sobre les gestions que les empreses exportadores i importadores fan de la mà de l’agent de duanes davant la duana, incidint en els tràmits i documentacions en els que les empreses solen tenir més dificultats per tal d’agilitzar el procés i prevenir problemes.

25 de maig de 2022 de 10h a 13h  + info i inscripcions

COMPRES INTERNACIONALS: ELS COSTOS EN EL PROCÉS LOGÍSTIC INTERNACIONAL I LA INVESTIGACIÓ DE MERCATS EN LES IMPORTACIONS

A la primera sessió s’informarà del que cal tenir en compte a l’hora de calcular el cost del transport internacional del producte i els diferents conceptes que les companyies de transport traslladen a la factura. A la segona sessió ajudarem l’empresa a fer una estratègia de compres internacionals que l’ajudin a millorar les operacions tant a nivell de costos com minimitzant riscos.

1 i 8 de juny de 2022 de 9h a 13h + Info i inscripcions

FISCALITAT INTERNACIONAL: LES OPERACIONS TRIANGULARS

Conèixer tota l’operativa i els procediments de la gestió duanera des d’un punt de vista pràctic i senzill, per definir i gestionar operacions triangulars. Obtenir els coneixements necessaris per poder reduir els costos i incrementar la seguretat d’aquestes operacions. Aportar valor a les decisions de l’empresa amb una visió sistèmica de les duanes i el comerç internacional.

6 de juliol de 2022 de 9h a 13h + Info i inscripcions

LINKEDIN A L'ESTRATÈGIA DIGITAL DE VENDES INTERNACIONALS DE L'EMPRESA

Donar a conèixer els punts clau per aprofitar al màxim el potencial d’aquesta plataforma dins l’estratègia digital internacional de l’empresa per tal d’arribar als clients potencials i tenir visibilitat als mercats exteriors.

29 de setembre de 2022 de 9h a 11h  + Info i inscripcions

CROSS-BORDER E-COMMERCE: APRÈN A VENDRE ONLINE A QUALSEVOL PAÍS DEL MÓN

Explicar els punts clau indispensables de la venda online a nivell internacional per minimitzar riscos (adaptació, planificació, tecnologia, usabilitat, confiança, seguretat, formes de pagament, logística, fiscalitat internacional i control.

20 d’octubre de 2022 de 9h a 13h + Info i inscripcions

COM ACONSEGUIR MÉS DE 100 CONTACTES COMERCIALS A NIVELL INTERNACIONAL MITJANÇANT INTERNET

L’objectiu d’aquesta jornada és analitzar quines són les estratègies a internet per aconseguir contactes internacionals, quina efectivitat tenen i com es poden aplicar a l’empresa exportadora. També s’exposaran casos d’èxit d’empreses exportadores que aconsegueixen més de 100 contactes mensuals utilitzant internet.

16 de novembre de 2022 de 9h a 13h + Info i inscripcions

Per a més informació contactar amb la Sra. Maribel Martínez Telèfon 972 418 517

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off