full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona
Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

 • Aquest event ja ha passat.

Kit digital i comerç electrònic: Eines d’Intel·ligència artificial aplicades al comerç electrònic

12 desembre 2023 / 9:30 - 10:30

Comparteix:

Jornada en línia

 

 

 

Inscripcions

Descobreix com l’Intel·ligència Artificial està revolucionant el comerç electrònic. Aquest webinar explora eines innovadores d’IA que optimitzen l’experiència del client, milloren la personalització i augmenten l’eficiència operativa. Ideal per a professionals que busquen integrar solucions d’IA en el seu comerç en línia.

 

Dirigida:
Professionals del comerç electrònic, gestors de màrqueting digital, desenvolupadors, i emprenedors interessats en aplicar l’IA per millorar l’experiència de compra i la gestió de negocis.

 

Ponent Albert Alemany Montiel:
Expert en IA i comerç electrònic amb més de 10 anys d’experiència. Ha liderat projectes transformadors en diverses empreses de renom, fusionant tecnologia d’avantguarda amb estratègies de negoci innovadores per potenciar el creixement i l’eficiència.

 

Descripció de la Jornada:
En aquest webinar d’una hora, explorarem com l’Intel·ligència Artificial està redefinint el panorama del comerç electrònic. Començarem amb una visió general sobre les tecnologies d’IA més rellevants en el sector, incloent l’aprenentatge automàtic, el processament del llenguatge natural i els algorismes predictius.

Analitzarem casos d’estudi on l’IA ha millorat significativament l’experiència de l’usuari, com en la personalització de recomanacions de productes, l’automatització del servei al client amb xats intel·ligents, i l’optimització de la logística i gestió d’inventaris. A més, discutirem com les dades massives i l’anàlisi predictiva permeten una millor comprensió del comportament dels clients, ajudant a anticipar tendències i adaptar estratègies de màrqueting.

Abordarem també els desafiaments ètics i de privacitat associats a l’ús de l’IA, així com les millors pràctiques per a una implementació responsable i eficaç. Compartirem recursos i eines disponibles per a empreses de tota mida, des de startups fins a grans corporacions.

Finalment, proporcionarem una perspectiva futura sobre les tendències emergents en IA aplicada al comerç electrònic, incloent l’impacte de la realitat augmentada, el blockchain, i les tecnologies immersives en l’experiència de compra.

Aquesta sessió està dissenyada per oferir un coneixement pràctic i accionable, ajudant als assistents a comprendre i aprofitar el poder de l’IA per transformar els seus negocis en línia.

 

Índex del Webinar:

 • Introducció a l’IA en el comerç electrònic
 • Tecnologies Clau d’IA: Visió General
 • Casos d’Estudi: Èxits de l’IA en Comerç
 • Personalització i Experiència de l’Usuari
 • IA en el Servei al Client i Logística
 • Anàlisi Predictiva i Big Data
 • Desafiaments Ètics i de Privacitat
 • Eines i Recursos per a Implementació
 • Tendències Emergents i Futur de l’IA en Comerç
 • Conclusions i Q&A

 

 

Inscripcions

 

Detalls

Data:
12 desembre 2023
Hora:
9:30 - 10:30
Esdeveniment Categories:
, , ,
Web:
https://agenda.cambragirona.cat/oap

Recinte

En línia

Organitzador

Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Comerç de Girona
Telèfon:
972 418 510
Correu electrònic:
oap@cambragirona.org
Web:
https://www.cambragirona.cat/oficina-acelera-pyme/
scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off