full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona
Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

Incidències de ciberseguretat, ransomware, phishing… (violacions de seguretat). Com tractar-les des de la perspectiva de Protecció de Dades.

16 desembre / 9:30 - 10:30

INSCRIU-TE

Ponent:

Miquel Abad, Advocat, especialista en privacitat, camp en el que porta treballant des del 2002. Director jurídic de Dartem, empresa gironina dedicada a la consultoria en protecció de dades i seguretat de la informació.

Descripció:

Dirigida a: totes les empreses y professionals, perquè tots realitzen tractaments de dades personals en la seva activitat i són susceptibles de patir de una violació de seguretat de les dades, pel que haurien de saber com actuar en cas que aquesta incidència es produeixi i evitar ser sancionats per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

El Reglament (UE) 2016/679, General de Protecció de Dades estableix als seus articles 33 i 34 l’obligació per a les organitzacions (públiques i privades) que actuïn com a responsables de tractament de notificar a l’Autoritat de Control competent les bretxes de dades personals quan sigui probable que constitueixin un risc per als drets i les llibertats de les persones. En aquest webinar explicarem en què consisteix una violació de seguretat i quines actuacions s’han de seguir per evitar que, a més de patir les conseqüències de la violació produïda, siguem sancionats per no haver-la notificat a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Índex de l’activitat:

  1. Què és una violació de seguretat (ransomware, pèrdua o robatori de dispositius o de dades, phishing, eliminació incorrecta de dades, enviaments de correus sense còpia oculta, …)
  2. Quan s’ha de notificar a l’autoritat de control
  3. Quan s’ha de notificar als interessats
  4. Com s’ha de notificar
  5. Criteris per valorar la procedència de sancions
  6. Conseqüències d’incomplir l’obligació de notificar una violació de seguretat
  7. Torn obert de preguntes

INSCRIU-TE

Detalls

Data:
16 desembre
Hora:
9:30 - 10:30
Esdeveniment Categories:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,

Organitzador

Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Comerç de Girona
Telèfon:
972 418 500
Correu electrònic:
oap@cambragirona.org
Web:
https://www.cambragirona.cat/oficina-acelera-pyme/
scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off