08
mai
Comparteix:

Avui es compleixen 10 anys del Manifest del Far, signat per es cambres de comerç, patronals i entitats empresarials de Catalunya, reunides al Far de Sant Sebastià, a Palafrugell, el 8 de maig de 2014.

El manifest va rebre el suport de l’expresident del Parlament de Catalunya, Joan Rigol, que ens ha deixat la vigília del compliment d’aquest aniversari. El text donava “suport incondicional al procés endegat pel nostre Parlament, avalat per una àmplia majoria dels seus diputats, que ha de permetre que els nostres conciutadans puguin lliurement i democràticament, expressar la seva voluntat sobre el futur del país”.

I també al·ludia al “compromís de respectar la decisió que prengui el poble de Catalunya i fer-hi costat, sigui quina sigui”, i “adaptar l’actuació de les nostres empreses a aquesta voluntat, de manera que puguem continuar contribuint al progrés i al benestar de la nostra societat”.

Gracies a personalitats com Joan Rigol, polític culte, reflexiu i dialogant, Catalunya ha avançat en els seus objectius com a nació i ho ha de continuar fent en el futur, sobre la base dels consensos majoritaris i les estratègies comunes de país.

0 No hi ha comentaris

Comments are closed.