full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Programa de Recolzament Empresarial a les Dones

Des de l’any 1998 la Cambra de Girona forma part del Programa de Recolzament Empresarial a les Dones (PAEM), cofinançat pel Fons Social Europeu i l’Institut de la Dona i per la Igualtat d’Oportunitats.

Aquesta iniciativa, adreçada exclusivament a dones, pretén sensibilitzar a les dones i al seu entorn cap a l’auto ocupació i l’activitat empresarial i actuar com a instrument eficaç per a la creació i consolidació d’empreses creades per dones amb inquietud emprenedora i amb una idea de negoci.

 

A la pàgina web del programa http://empresarias.camara.es/ trobaràs informació i novetats sobre emprenedoria, l’eina d’auto diagnosi, el test de forma jurídica, informació sobre finançament, una borsa d’ofertes i demandes i la possibilitat de fer consultes on-line amb resposta garantida en 48 hores.

 

En el marc d’aquest projecte, la Cambra també ofereix la possibilitat de sol·licitar assessorament personalitzat a aquelles dones que tenen un projecte d’emprenedoria i desitgen rebre informació i orientació per a la seva posta en marxa, suport en l’elaboració del pla d’empresa, mediació en l’accés al finançament o qualsevol altra qüestió relacionada amb l’inici o desenvolupament de l’activitat.

 

També organitzem accions formatives específiques i gratuïtes per a dones emprenedores i empresàries amb la intenció de potenciar la creació i consolidació d’empreses per part del col·lectiu femení de la nostra demarcació.

 

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off