full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

OTE

Oficina de Transformació Energètica

OFICINA DE TRANSFORMACIÓ ENERGÈTICA

Qui som?

L’Oficina de Transformació Energètica de la Cambra de Comerç de Girona vol ser un punt de recolzament per les empreses que tinguin inquietud per contribuir a la transició energètica, així com per la promoció i dinamització de comunitats energètiques a la demarcació de Girona i en la resta de Catalunya.

 

Què fem? Serveis de la Oficina de Transformació Energètica

 

Formació: Promovem la educació i la sensibilització per impulsar la transició energètica, a través de la organització de tallers, jornades, seminaris i/o cursos al teixit empresarial. Al mateix temps, actuem com divulgadors d’accions, projectes i resultats de comunitats energètics existents.

 

Assessorament:  Oferim un servei d’informació de la implantació de les comunitats energètiques. També un assessorament tècnic per la constitució i/o dinamització de comunitats energètiques, així com pel desenvolupament de processos participatius pels desenvolupament de projectes de transició energètica.

 

Consultoria: Brindem un servei de consultoria a nivell tècnic, social, econòmic i/o jurídic per ajudar-vos a prendre les millors decisions per la creació i el desenvolupament de la vostra comunitat energètica, i/o l’adopció de models energètics innovadors, sostenibles i eficients.

Informació de contacte: 

ote@cambragirona.org

 

Horari d’atenció al públic:

Dilluns a Divendres de 9h a 15h

 

Telèfon:

972418500

Persones de contacte:

David Coromina

Maria Garcia

Pilar Presas

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off