full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Formació Comerç Exterior – Jornades i Cursos 2020

  • La Cambra ofereix cursos de temàtica general i específica per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional.
  • Proposa seminaris tècnics per assegurar l’actualització permanent de coneixements en matèries clau per al funcionament de les empreses.

 


EXPLORAR LA NOVA XINA: 10 IDEES CLAUS PER ENTENDRE.LA

Entendre les claus sobre la revolució de la innovació que s’ha instal•lat a la Xina. Fer una presentació executiva per a comprendre la dimensió dels canvis en aquest gegant asiàtic i poder determinar les oportunitats que s’obren per a les nostres empreses. Aquest taller és el resultat d’un viatge exploratori de 6 setmanes intenses de connexió amb l’ecosistema d’innovació xinés. Creiem que les nostres companyies han de construir/consolidar nous ponts en aquest significatiu mercat en constant creixement.

05 de febrer 2020 de 12h a 14h +Info i Inscripció 


L'ORIGEN DE LES MERCADERIES EN EL COMERÇ INTERNACIONAL

L’origen de les mercaderies en les operacions de comerç exterior és un element clau per conèixer els aranzels d’importació, les diferents mesures de política comercial aplicables i el tipus de documentació i controls previs que ens poden demanar. Es proporcionaran els coneixements especialitzats sobre l’origen preferencial i no preferencial dels productes, així com dels tractats de lliure comerç per tal d’arribar a una major eficiència econòmica i operativa.

26 de febrer 2020 de 9h a 14h +Info  i Inscripcions


NOUS INCOTERMS 2020: COSTOS I ESCANDALLS

Informar sobre les novetats dels Incoterms 2020 i sobre la seva aplicació a l’hora d’escandallar els costos de les operacions de compravenda internacionals, per poder decidir el preu que tindran els productes segons les condicions pactades al mercat seleccionat.

18 de març 2020 de 9h a 14h + Info i Inscripcions

POSPOSAT


L'INTERNALITZACIÓ DE L'EMPRESA: CLAUS LEGALS I FISCALS

Es tractaran els aspectes legals i fiscals a considerar en el moment de plantejar una inversió internacional: alternatives per a finançar i vehicular la inversió des d’una perspectiva de implementació de l’estructura legal i fiscal.
08 d’abril 2020 de 10h a 13h 
+Info

POSPOSAT


WEBMINARI VENDA ONLINE D'ALIMENTS I BEGUDES ALS EEUU

Revisar els aspectes fonamentals en l’operativa internacional. Detectar els perills i costos de no qualitat a: l’operativa, procediments, Incoterms, assegurances, contractes, fiscalitat, transport, formes de pagament, cobrament, obligacions legals, organització, etc. Proporcionar un mapa del risk management internacional de l’empresa.
22 d’abril 2020 de 15:30H  
+Info i Inscripcions


ESCÀNER DEL COMERÇ INTERNACIONAL: GESTIÓ DEL RISC

Revisar els aspectes fonamentals en l’operativa internacional. Detectar els perills i costos de no qualitat a: l’operativa, procediments, Incoterms, assegurances, contractes, fiscalitat, transport, formes de pagament, cobrament, obligacions legals, organització, etc. Proporcionar un mapa del risk management internacional de l’empresa.
22 d’abril 2020 de 9h a 14h 
+Info

POSPOSAT


MOBILITAT INTERNACIONAL DE TREBALLADORS: UNA VISIÓ LABORAL I FISCAL

Donar les claus per gestionar amb èxit la mobilitat internacional dels nostres treballadors. Aportar una visió laboral i fiscal molt pràctica de la impatriació i expatriació d’empleats i directius d’empreses exportadores davant les incerteses del mapa internacional que afecten a les companyies i a la mobilitat dels seus treballadors. S’exposaran les diverses alternatives laborals considerant les incidències en seguretat social internacional, els aspectes pràctics per una planificació eficient d’aquests processos i les necessàries comunicacions a les autoritats laborals.

20 de Maig 2020 de 10h a 14h +Info


TRANSFORMACIÓ DIGITAL I GESTIÓ DEL CANVI COM CLAUS D'ÈXIT

Els entorns digitals democratitzen les oportunitats tant per a grans com per a petites organitzacions, que han trobat en la innovació el nou motor del camí cap a l’èxit. Per assolir aquest objectiu i convertir-nos en organitzacions 2.0 hem d’implementar i desenvolupar una estratègia de transformació digital i treure-li el màxim rendiment possible per aconseguir que es converteixi en un eina viable per impulsar la nostra activitat. Ens cal un bon pla de gestió del canvi, que faci possible un alt grau d’acceptació dels nous mètodes de treball per part del empleats per aconseguir vèncer la resistència al canvi d’aquells professionals que han d’assumir les noves eines digitals en el seu treball diari.

17 de juny 2020 de 9h a 13h +Info


CASOS PRÀCTICS PER ELABORAR UN PLA DE MÀRQUETING INTERNACIONAL

Plantejar la metodologia a seguir per desenvolupar un pla de màrqueting digital internacional amb les seves fases, definició, estratègies, acció i control de resultats, així com l’estudi de casos reals pràctics d’empreses que han desenvolupat aquests tipus d’accions.

08 de juliol 2020 de 9h a 14h +Info


CONTRACTES D'INTERMEDICACIÓ A LA COMPRA-VENDA INTERNACIONAL: DISTRIBUCIÓ I AGÈNCIA

Proporcionar resposta a les principals dificultats que es troben els exportadors a l’hora d’establir els contractes d’intermediació: la limitació del marge dels distribuïdors, els sistemes de retribució dels agents comercials, l’exclusivitat, les indemnitzacions a la fi del contracte…

15 de juliol 2020 de 9h a 14h +Info


PREVENCIÓ D'IMPAGATS A LA COMPRAVENDA INTERNACIONAL

Identificar i valorar els diferents sistemes per a minimitzar el risc d’impagament a les exportacions com ara les sol·licitud d’informes, elecció d’ Incoterms més adients, selecció de formes de pagament segures, de garanties bancàries, reserva de domini, confirming internacional i assegurança de crèdit a l’exportació.

23 de setembre 2020 de 9h a 14h +Info


NEGOCIACIÓ DE CONTRACTES DE COMPRAVENDA INTERNACIONAL

Proporcionar una aproximació pràctica de la negociació i formalització del contracte de compravenda internacional per tal de prevenir entrebancs i tenir en compte les millors opcions per a l’empresa. Identificar i interpretar el clausulat dels contractes de compravenda internacional.

30 de setembre 2020 de 9h a 14h +Info


NEGOCIACIÓ INTERNACIONAL: DIFERENTS PERFILS/MODELS DE NEGOCIACIÓ

Proporcionar als assistents coneixements sobre les variables de la negociació en el comerç internacional, els tipus, estratègia, tècniques de negociació en conflictes transculturals i els factors d’èxit tot amb casos pràctics extrets de la realitat.

21 d’octubre 2020 de 9h a 14h +Info


COM CREAR UN PANELL D'EXPORTACIÓ AMB GOOGLE ANALYTICS

Obtenir mitjançant Google Analytics informació de com actuen els nostres clients o usuaris per tal de optimitzar les accions que l’empresa està fent a la xarxa i rendibilitzar la inversió digital.

18 de novembre 2020 de 9h a 14h +Info


GESTIÓ ADMINISTRATIVA I FISCAL DE COMERÇ INTRACOMUNITARI: IVA, INTRASTAT I 349

Proporcionar una aproximació pràctica a la documentació i tràmits fiscals que requereixen les operacions de compra venda intracomunitàries.

12 i 13 de febrer 2020 de 09 a 13h +Info i Inscripció


GESTIÓ ADMINISTRATIVA D’IMPORTACIONS I EXPORTACIONS: ACTUALITZACIÓ I PRÀCTIQUES DE GESTIÓ

Amb una introducció teòrica seguida d’un cas pràctic es facilita a l’assistent el coneixement en comerç internacional, fent exactament el procés d’importació i exportació real d’una empresa. La visió transversal de l’empresa ajudarà a obtenir la informació necessària per a la presa de decisions i s’aprendrà a negociar amb els operadors, clients o proveïdors per aconseguir més seguretat i menys costos.

26 i 27 de març 2020 de 9h a 14h +Info i Inscripcions


CLAUS PER FER NEGOCIS AMB ÈXIT A L'ORIENT MITJÀ I AL NORD DE L'ÀFRICA

Proporcionar la informació necessària a les empreses que volen introduir-se o ampliar els seus mercats a aquestes zones per tal de que sàpiguen quines oportunitats de negoci ofereixen, que puguin triar el millor canal de distribució pels seus productes a més de plantejar les ofertes i realitzar les negociacions tenint en compte les diferències culturals per tal de conduir les operacions a l’èxit.

25 i 26 de novembre 2020 de 9h a 13h    +Info

Per a més informació contactar amb la Sra. Maribel Martínez Telèfon 972 418 517

Les jormades informatives estan finançades amb  fons FEDER en un 50% del programa operatiu de creixement intel.ligent de la Unió Europea

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off