full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Formació Comerç Exterior – Jornades i Cursos 2020

  • La Cambra ofereix cursos de temàtica general i específica per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional.
  • Proposa seminaris tècnics per assegurar l’actualització permanent de coneixements en matèries clau per al funcionament de les empreses.

 


EXPLORAR LA NOVA XINA: 10 IDEES CLAUS PER ENTENDRE.LA

Entendre les claus sobre la revolució de la innovació que s’ha instal•lat a la Xina. Fer una presentació executiva per a comprendre la dimensió dels canvis en aquest gegant asiàtic i poder determinar les oportunitats que s’obren per a les nostres empreses. Aquest taller és el resultat d’un viatge exploratori de 6 setmanes intenses de connexió amb l’ecosistema d’innovació xinés. Creiem que les nostres companyies han de construir/consolidar nous ponts en aquest significatiu mercat en constant creixement.

05 de febrer 2020 de 12h a 14h +Info i Inscripció 


L'ORIGEN DE LES MERCADERIES EN EL COMERÇ INTERNACIONAL

L’origen de les mercaderies en les operacions de comerç exterior és un element clau per conèixer els aranzels d’importació, les diferents mesures de política comercial aplicables i el tipus de documentació i controls previs que ens poden demanar. Es proporcionaran els coneixements especialitzats sobre l’origen preferencial i no preferencial dels productes, així com dels tractats de lliure comerç per tal d’arribar a una major eficiència econòmica i operativa.

26 de febrer 2020 de 9h a 14h +Info  i Inscripcions


COM VENDRE ALIMENTS I BEGUDES ONLINE ALS EEUU

Revisar els aspectes fonamentals en l’operativa internacional. Detectar els perills i costos de no qualitat a: l’operativa, procediments, Incoterms, assegurances, contractes, fiscalitat, transport, formes de pagament, cobrament, obligacions legals, organització, etc. Proporcionar un mapa del risk management internacional de l’empresa.

22 d’abril de 2020 a les 15:30h +Info  i Inscripcions


LA PROVA DEL TRANSPORT ALS INTERCANVIS INTRACOMUNITARIS

Conèixer la nova directiva de l’IVA a la UE, que fa referència a l’obtenció de la prova de transport, per demostrar la sortida de les mercaderies d’un estat membre a un altre a la compravenda de mercaderies a la UE.

20 de Maig 2020 de 10h  (durada 1 hora)  COMPLET!!!


LINKEDIN: ESTRATÈGIA DIGITAL PER VENDES INTERNACIONALS DE L'EMPRESA

Donar a conèixer els punts clau per aprofitar al màxim el potencial d’aquesta plataforma dins l’estratègia digital internacional de l’empresa per tal d’arribar als clients potencials i tenir visibilitat als mercats exteriors.

4 de juny de 2020 de 10 a 11h  +Info i Inscripcions


CANALS DE VENDA ONLINE: ELS MARKETPLACES INTERNACIONALS

Conèixer que són els marketplaces i com funcionen. Informar dels que són més rellevants i de les seves característiques. Definir si són útils per la nostra empresa i, sí és així, amb quins ens convé treballar i com treure’n el màxim profit.


10 de  juny de 2020 de 10h a 11h 
+Info i inscripcions


L'IMPACTE TECNOLÒGIC EN L'ESTRATÈGIA INTERNACIONAL DE COMPRAVEND

Visualitzar i ser conscients de que s’està produint un canvi en els models de negoci. L’impacte tecnològic és un accelerador d’aquest canvi i afectarà decisivament en el model de negoci i en l’elaboració de l’arquitectura de l’estratègia internacional.

17 de Juny de 2020 a les 10h  (durada 1 hora) +Info i inscripcions


RECOBRAMENT AMISTÓS D'IMPAGATS

Orientar a les empreses amb deubtors estrangers de com recobbrar aquests impagats

1 de juliol de 2020 a les 10h  (durada 1 hora) +Info i inscripcions


CÀLCUL DE COSTOS INTERNACIONALS: COM CALCULAR MARGES I DESCOMPTES

Consolidar els coneixements en l’elaboració d’escandalls de venda internacionals, concretament es treballaran els càlculs dels marges de benefici, descomptes i comissions dels agents de vendes. També es treballaran d’altres variables com assegurances i valor de duanes en el càlcul d’escandalls.

9 de juliol de 2020 a les 10h  (durada 1 hora) +Info i inscripcions


EL MON POST COVID OPORTUNITATS DE NEGOCI ALS MERCATS INTERNACIONALS HONGRIA, SÈRBIA I ROMANIA

Oportunitats de negoci als mercats internacionals d’Hondria, Sèrbia i Romania – Webinar Cambra-Acció

14 de juliol de 2020 a les 10:30h  (durada 1 hora) +Info i inscripcions


POSICIONAMENT SEO ALS CERCADORS: ESTRATÈGIA DIGITAL INTERNACIONAL

Establir les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament orgànic SEO als cercadors, des del punt de vista d’una empresa internacional que vol fer accions locals i/o internacionals. Donar a conèixer els cercadors més importants per països, i les tècniques que cal seguir per planificar, configurar, i fer el seguiment d’una estratègia de posicionament.

22 de juliol 2020 de 10h a 12:30h +Info i inscripcions


SITUACIÓ POST-COVID 19 ALS MERCATS DEL MAGREB, ÀFRICA SUBSAHARIANA I AUSTRAL

Situació econòmica actualitzada. Formes de cobrament i prevenció d’impagats i sectors d’oportunitat per a les empreses catalanes.

23 de juliol de 2020 a les 10:00h  (durada una hora i mitja) +Info i inscripcions


ANALÍTICA WEB: COM CREAR UN PANELL D'EXPORTACIÓ AMB GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics, s’ha convertit en una eina bàsica per a qualsevol empresa que faci accions a Internet. Sense informació de com actuen els nostres clients o usuaris, es fa impossible determinar estratègies i futures accions de màrqueting digital internacional, per anar millorant el nostre retorn d’inversió (ROI). Es mostrarà com extreure el màxim profit d’aquesta eina, des de la configuració inicial, tot entenent i aprenent les mètriques més importants, fins crear un propi panell de control personalitzat orientat a la internacionalització, indispensable per l’export manager.

15 de setembre de 2020 de 10 a 12,30h  +Info i inscripcions


EL MON POST COVID OPORTUNITATS DE NEGOCI ALS MERCATS INTERNACIONALS DE POLÒNIA, REP. TXECA I ESLOVÀQUIA

Oportunitats de negoci als mercats internacionals de Polònia, Rep. Txeca i Eslovàquia – Webinar Cambra-Acció

30 de setembre de 2020 a les 10:30h  (durada 1 hora) +Info i inscripcions


GESTIÓ ADMINISTRATIVA I FISCAL DE COMERÇ INTRACOMUNITARI: IVA, INTRASTAT I 349

Proporcionar una aproximació pràctica a la documentació i tràmits fiscals que requereixen les operacions de compra venda intracomunitàries.

12 i 13 de febrer 2020 de 09 a 13h +Info i Inscripció


GESTIÓ ADMINISTRATIVA D’IMPORTACIONS I EXPORTACIONS: ACTUALITZACIÓ I PRÀCTIQUES DE GESTIÓ

Amb una introducció teòrica seguida d’un cas pràctic es facilita a l’assistent el coneixement en comerç internacional, fent exactament el procés d’importació i exportació real d’una empresa. La visió transversal de l’empresa ajudarà a obtenir la informació necessària per a la presa de decisions i s’aprendrà a negociar amb els operadors, clients o proveïdors per aconseguir més seguretat i menys costos.

26 i 27 de març 2020 de 9h a 14h +Info i Inscripcions


CLAUS PER FER NEGOCIS AMB ÈXIT A L'ORIENT MITJÀ I AL NORD DE L'ÀFRICA

Proporcionar la informació necessària a les empreses que volen introduir-se o ampliar els seus mercats a aquestes zones per tal de que sàpiguen quines oportunitats de negoci ofereixen, que puguin triar el millor canal de distribució pels seus productes a més de plantejar les ofertes i realitzar les negociacions tenint en compte les diferències culturals per tal de conduir les operacions a l’èxit.

25 i 26 de novembre 2020 de 9h a 13h    +Info


CURS ONLINE INCOTERMS 2020

Conèixer amb profunditat els nous Incoterms 2020 i la seva aplicació a la realitat per tal de poder negociar correctament les operacions de compravenda internacional. Relacionar els Incoterms de forma transversal amb les formes de pagament, les operacions triangulars, els règims duaners…

25 i 28 de maig  i 3 de juny 2020 de 10 a 11:30h +Info i Inscripció


CURS COM VENDRE PER AMAZON AMB ÈXIT I DE FORMA RENDIBLE

Amb la Covid 19 el comerç electrònic ha pres especial protagonisme i s’ha incrementat arreu del món. Plataformes com Amazon donen solucions molt convenients al comerç B2C però també al B2B que està potenciant i pel que contempla funcionalitats addicionals. A aquesta jornada es donaran les claus per vendre amb èxit i rendiblement a Amazon entenent la demanda a partir dels temes de cerca, optimitzant la indexació i el posicionament i llançant i perfeccionant campanyes de publicitat dins la plataforma.

13, 14 i 15 d’octubre de 2020 de 10 a 11:30h +Info i Inscripció

Per a més informació contactar amb la Sra. Maribel Martínez Telèfon 972 418 517

Les jormades informatives estan finançades amb  fons FEDER en un 50% del programa operatiu de creixement intel.ligent de la Unió Europea

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off