full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Indústria 4.0 – 2023

Programa Industria 4.0

Fondo Europeo de Desarrollo Regional

Una manera de hacer Europa

CONVOCATÒRIA 2023 

 

El nou termini per a la presentació de sol·licituds començarà el dia 24 de febrer a les 09:00h i finalitzarà el dia 31 de maig de 2023 a les 14:00h (o fins esgotar pressupost).

CONVOCATÒRIA TANCADA

El Programa Industria 4.0 té com objectiu la transformació digital de les petites i mitjanes empreses del sector industrial, ajudant-les a integrar eines competitives clau i a maximitzar les oportunitats que la denominada Industria 4.0 els hi ofereix per reactivar la seva activitat, com a mesura per fer front a l’impacte econòmic de la COVID-19.

 

Fase I: Diagnòstic Assistit en Industria 4.0. Consisteix en la realització d’un anàlisis exhaustiu, per part d’un tutor cameral especialitzat, que permet identificar les necessitats tecnològiques i de innovació, que poden convertir-se en oportunitats de millora per a l’evolució cap a un posicionament en la Industria 4.0. de l’empesa, tant a nivell intern com a nivell extern. El procés de diagnosis finalitza identificant possibles actuacions de millora a través del desenvolupament de solucions innovadores i de la implantació de tecnologies a nivell de gestió, producció, logística, màrqueting i comercialització.

 

Fase II:Ajudes pel Pla Personalitzat i Implantació (PPI). Un cop finalitzada la fase de diagnòstic es dona suport a l’empresa en la implantació de les solucions identificades en el diagnòstic.

 

El percentatge màxim d’ajuda a percebre per cada empresa a la fase II serà del 50% de la inversió realitzada sobre un cost màxim elegible de 20.000 €, de manera que la quantia màxima de l’ajut serà de 10.000 €.

 

La presentació de sol·licituds s’han de realitzar a través de la seu electrònica i s’ha de disposar de la signatura digital (del titular o el representant) i l’aplicació AUTOFIRMA.

.

Per a més informació:

Estela Rojas

erojas@cambragirona.org

972 418 523

.

Relació d’empreses participants en Fase I i Fase II

1- AGROMECANICA OLOT, SL

2- AUBERT IMPRIMEIX, SL

3- EARLY START, SL

4- CONFIGIRONA, SA

5- FUSTERIA GIFREU, SL

 Relació d’empreses que renuncien a participar a la Fase I:

 

Relació d’empreses que renuncien a participar a la Fase II:

EARLY START, SL

CONFIGIRONA, SA

Sol·licitud denegada per no complir els requisits

ZEBA PRODUCCIONS

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off