full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Formació Comerç Exterior – Jornades Informatives

FORMACIÓ COMERÇ INTERNACIONAL

La Cambra ofereix cursos de temàtica general i específica per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional.

Proposa seminaris tècnics per assegurar l’actualització permanent de coneixements en matèries clau per al funcionament de les empreses.

Si no trobes el que t’interessa fes click i sol.lita’l! – Tel 972 418 517

Més informació: Maribel Martínez

Properes Formacions

Formacions realitzades

Embalatge, etiquetatge i marcatge de les mercaderies en les vendes internacionals

Es donarà la informació sobre l’embalatge, etiquetatge i marcatge de les mercaderes a les vendes internacionals que les empreses han de tenir en compte per evitar retards o bloquejos comercials i a duanes.

12 de juliol de 2023 de 10 a 13h

+ informació i inscripcions

Taller francès comercial: preparar les visites a clients francesos (taller presencial)

Es donarà la informació que qualsevol empresa ha de tenir pel que fa a la cultura empresarial francesa i a la millor manera d’explicar el producte/servei i de com fer ofertes al mercat francès.

9 de juny de 2023 de 10 a 13h

+ informació i inscripcions

El compliance en comerç internacional

Informar sobre el Compliance a l’àmbit internacional com a pla de prevenció de riscos per a empreses exportadores i/o importadores tot revisant les matèries i parts que l’afecten (normes legislació i jurisdicció internacionals, Canal Ètic, protocol KYC, codi ètic de proveïdor, prevenció de blanqueig de capitals, prevenció de fraus electrònics i d’estafes internacionals, sistmes de control i auditories internes)

31 de maig de 2023 de 10 a 11h

+ informació i inscripcions

L’origen de les mercaderies (jornada presencial)

Informació sobre com es determina l’origen de les mercaderies i dels diferents tractats de lliure comerç que té la UE amb tercers països. Documents existents per a justificar l’origen preferencial i no preferencial.

10 de maig de 2023 de 10 a 13h

+ informació i inscripcions

Operacions i declaracions a duanes: taller pràctic interactiu

Exposició amb casos reals de les pràctiques duaneres i del que han de tenir en compte les empreses exportadores i importadores per preveure i evitar problemes als despatxos de duanes.

19 d’abril de 2023 de 10 a 13h

+ informació i inscripcions

Elaboració del preu de venda a l’exportació

Donar a conèixer tots els aspectes i els costos que integren les operacions de compravenda internacional tenint com a base els Incoterms 2020 per tal de poder elaborar uns preus de venda alineats amb l’estratègia de l’empresa.

23 de febrer de 2023 de 10 a 13h

+ informació i inscripcions

Les sancions de la UE contra Iran: el Due Diligence per assegurar transaccions legals entre UE i l’Iran (webinar en línia en anglès)

S’abordaran les oportunitats de negoci amb l’Iran i s’explicarà com les empreses catalanes poden garantir que les seves activitats comercials amb el país es poden dur a terme sota la legislació de la UE tot verificant la legalitat d’aquestes transaccions davant les sancions imposades per la UE.

25 de gener de 2023 de 10 a 11h

+ informació i inscripcions

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off