full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Erasmus per a Joves Emprenedors

SMEs Growing in Europe (SGE 13) 01/02/2023- 31/01/2027

Objectiu i descripció

 

El programa Erasmus per a Nous Emprenedors és un programa d’intercanvi empresarial finançat per la Unió Europea que ofereix als nous emprenedors l’oportunitat de realitzar una estada professional amb un empresari consolidat a altres països participants. L’estada a l’estranger pot durar entre un i sis mesos.

 

Els intercanvis es porten a terme mitjançant el projecte “SMEs Growing in Europe” (SGE 13), liderat per la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona i amb la col·laboració de 9 socis:

Qui hi pot participar?

Emprenedors que estan pensant seriosament en obrir el seu propi negoci o que l’han posat en marxat en els últims tres anys.

Empresaris amb experiència que gestionin una PIME en un país de la UE amb més de 3 anys d’experiència.

Finançament

El programa Erasmus per a Joves Emprenedors és un programa finançat per la Comissió Europea amb l’ajuda de més de 100 organitzacions intermediàries.

 

La finalitat del suport financer al Nou Emprenedor és contribuir a les despeses de viatge, cost de l’estada i de subsistència (en particular l’allotjament) durant l’intercanvi. Aquest ajut econòmic varia segons el país d’acollida i va des dels 530 als 1.100 euros / mes)

 

Més informació del programa i inscripcions a: www.erasmus-entrepreneurs.eu

Seguiu-nos al facebook del consorci SGE 13: https://www.facebook.com/SGEConsortium/

Des del 2018 també podeu participar al programa EYE Global. Es basa en el programa Erasmus per a joves emprenedors amb l’objectiu d’extendre el programa geogràficament més enllà de las fronteres d’Europa. EYE Global permet als ciutadans de la UE col.laborar amb un empresari establert en un dels sis destins ( Canadà, Israel, Singapur, Corea del Sud, Taiwan i USA)  durant un període de un a tres mesos.

 

Més informació del programa EYE Global i inscripcions a: https://eyeglobal.eu/

Empresari d'acollida

Més informació:

David Coromina

Tel: 972 418 530

dcoromina@cambragirona.org

Jeanine López

Tel: 972 418 513

jlopez@cambragirona.org

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off