full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Dones emprenedores · L’art de demanar

“L’art de demanar”

Dia: dijous, 26 de setembre de 2019
Horari: de 09:30h a 14.30h
LLoc: Cambra de Comerç de Girona
Av. Jaume I, 46 – 17001 Girona

Cal inscripció prèvia aquí

Jornada gratuïta cofinançada pel Fons Social Europeu, adreçada exclusivament a dones.

SÍLVIA BUESO

Silvia Bueso és demanòloga i també conferenciant, formadora i coach. Creadora de “l’art de demanar”, un mètode per aprendre a “demanar sense demanar” com a via per recaptar fons, per comunicar amb ganxo el teu talent i el teu projecte, per captar i fidelitzar clients per al negoci o bé per reinventar-te professionalment. Lesclaus del mètode estan plasmades en el seu llibre “L’art de demanar per aconseguir els teus objectius”, que ha estat molt ben rebut pels mitjans.

El mètode “l’art de demanar” neix gràcies a l’experiència de la Silvia en llocs de responsabilitat en l’àmbit de la comunicació corporativa fons de la Fundació ESADE. Posteriorment, ha completat el Programa de Desenvolupament Directiu d’ESADE, és coach certificada per l’ICF i ha cursat el programa internacional de lideratge de la CTI. La Silvia també és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i en Periodisme per al Universitat Pompeu Fabra.

INTRODUCCIÓ

Tots demanem i en tots els àmbits de la vida. No obstant això, són poques les persones que es senten còmodes al demanar. Moltes senten vergonya i malestar. Demanar és fonamental per aconseguir els teus objectius, del tipus que siguin: convèncer un jurat amb el teu projecte emprenedor, demanar diners, vendre el teu producte o servei, etc.
Gràcies al mètode “l’art de demanar” notaràs una injecció de confiança i et sentiràs orgullosa de ser una demanòloga que dóna, demana i aconsegueix els seus propòsits.

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off