full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Certificats EPREL

Què és un Certificat Digital EPREL?

 

Els Certificats Digitals són documents digitals i oficials que contenen informació relacionada amb el seu titular i serveixen per autenticar-nos a les seus electròniques de les Administracions Públiques, realitzar tràmits en aquestes i de signar documents amb caràcter oficial. Depenent del tipus de certificat digital contindrà certes dades o altres (nombre de col·legiat, càrrec dins una empresa, càrrec de representació, etc.)

El Certificat Digital EPREL de Camerfirma, concretament, s’aplica en nom de persones jurídiques, com ara organitzacions o institucions i garanteix la identitat de l’empresa; a més, si s’aplica a un document, certifica l’origen, l’autenticitat i la integritat del que se segella.

Tots els nostres Certificats Digitals estan regulats pel Reglament Europeu eIDAS sobre identitat digital.

 

Per què necessito el Certificat Digital EPREL?

 

La nova legislació exigeix que, a partir de Gener de 2022, totes les empreses que vulguin comercialitzar productes que requereixin una etiqueta energètica al mercat europeu, s’han d’inscriure sistema ECAS (EU Login) de la Unió Europea, accedir a la plataforma EPREL i registrar la seva entitat.

Un cop fet, caldrà verificar la identitat d’aquesta organització utilitzant un Certificat Digital EPREL emès per Camerfirma, Proveïdor de Solucions de Confiança Digital durant més de 20 anys.

Aquesta verificació és obligatòria i es pot fer amb aquest certificat, ja que inclou: nom de l’organització, nom comercial, país de registre, número de registre comercial i identificació de registre comercial.

Què ofereix el certificat:

Etiquetes energètiques il·limitades

Validesa de 1 o 3 anys

Plena validesa legal a tota la UE

Segells electrònics disponibles en formats PDF i P7M

Servei de suport dedicat

El PREU del certificat depèn de la durada d’aquest.

1 any : 800,00€ + IVA

3 anys: 1.900,00€ + IVA

 

Per a més informació i per sol·licitar el certificat pot accedir al següent enllaç.

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off