full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Certificació Biosphere

CERTIFICACIÓ BIOSPHERE

Motivats per la sostenibilitat del sector turístic i conscients dels reptes que hem d’assumir per complir amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible ODS, la Cambra de Comerç de Palamós i la Cambra de Comerç de Girona, amb el suport de la Diputació de Girona, oferim dues opcions de certificacions que s’alineen amb aquests principis amb finançament parcial.

 

L’objectiu principal és fomentar la integració de la sostenibilitat en les organitzacions, prioritzant la seva adaptació als principals pilars de la sostenibilitat: econòmica, sociocultural i ambiental. Aquesta adaptació es realitza utilitzant la metodologia que millor s’ajusti a les necessitats de cada entitat.

 

Les metodologies emprades són els processos desenvolupats per les empreses certificadores Biosphere i Bioscore, les quals estan reconegudes pel Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Si bé ambdues opcions comparteixen aquest reconeixement, hi ha diferències en la seva metodologia.

 

 

Certificació Biosphere

 

Dirigit a allotjaments turístics, allotjaments rurals, restaurants/ bars-cafeteries, agències de viatge, càmpings, comerç, cellers, empreses de transport turístic, empreses de turisme d’experiències, esdeveniments esportius, espais Naturals Protegits, guies turístics, HUTs, MICE, museus, CI i espais turístics, oficines de turisme, palaus de congressos, platges, ports esportius, serveis turístics de salut i altres serveis.

 

 

Preu: 125 €

 

Pàgina web: http://gironasostenible.cat/ca

 

 

Amb la finalitat que el projecte disposi d’una distribució territorial equilibrada, es reservaran les 110 places disponibles segons els següents criteris comarcals per cada una de les certificacions: Alt Empordà: 11 places, Baix Empordà: 11 places, Cerdanya: 3 places, Garrotxa: 4 places, Gironès: 8 places, Pla Estany: 4 places, Ripollès: 3 places, La Selva: 11 places.

 

El termini màxim per rebre les sol·licituds serà el 31 de juliol.

 

Escull el teu certificat o sol·licita més informació AQUÍ
Per a més informació, truca’ns al 972 31 40 77

Més informació:

gironasostenible.cat

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off