full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Àrea 5G Girona

Projecte Àrea 5G

 

Projecte de desenvolupament territorial impulsat pel Departament de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de la Fundació Mobile World Capital Barcelona i la Fundació i2CAT, i liderat a nivell local per la Cambra de Comerç de Girona amb el suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona i l’Associació d’empreses de noves tecnologies de Girona (AENTEG).

 

Enllaç al web:   Àrees5G (arees5g.cat)

 

Les Àrees 5G, implementades arreu de Catalunya, pretenen agregar diferents iniciatives dirigides a promoure aquesta tecnologia al territori: activitats de formació i disseminació, tallers, proves de concepte i laboratoris.

 

L’abast geogràfic de l’Àrea 5G Girona cobreix les comarques del Ripollès, la Garrotxa, l’Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l’Estany, la Selva, el Gironès i La Cerdanya.

 

La presentació de l’Àrea 5G Girona va tenir lloc a l’Auditori de Girona el 18 de juny de 2021. comptant amb les intervencions del president de la Cambra de Comerç de Girona, Sr. Jaume Fàbrega, del Sr. Daniel Marco, director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya, l’Il·lm Sr. Miquel Noguer, president de Diputació de Girona, l’Il·lma. Sra. Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, el Sr. Eduard Martín, CIO i director de 5G de Mobile World Capital Barcelona, la Sra. Rosa Paradell, directora d’Innovació i Desenvolupament de Negoci per al sector públic de la Fundació i2CAT i el Sr. David Martí, president de l’AENTEG.

 

 

 

Per a més informació sobre el projecte us podeu adreçar a
area5G@cambragirona.org // 972 418 500

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off