full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Altres certificats

Què és un certificat PSD2?

Les empreses que planegen convertir-se en un proveïdor de serveis de pagament de tercers (TTP), segons la nova Directiva de serveis de pagament PSD2, han d’utilitzar certificats digitals creats específicament per complir els requisits d’aquesta directiva per salvaguardar la seguretat de la informació.

Camerfirma a través d’Infocert, ja posa a disposició de bancs i TPPs certificats eIDAS PSD2 segons les especificacions <<PSD2 Regulatory Technical Standards (RTS) per a una autenticació forta del client i estàndards de comunicació oberts comuns i assegurances>>

L’RTS requereix l’ús del certificat qualificat per al segell electrònic (QSEALC) i el certificat qualificat d’autenticació de lloc web (QWAC) emesos d’acord amb la norma ETSI TS 119 495.

Per a més informació i per sol·licitar el certificat pot accedir en el següent enllaç.

Què és el Certificat de Signatura de Codi?

Els certificats de signatura de codi són una eina cada cop més utilitzada pels desenvolupadors per garantir la integritat i confiança de les seves aplicacions.

Permet signar electrònicament fitxers Portable Executable de 32-bit o 64-bit, incloent *.exe, *.cab, *.jar, *.ocr, *.dll

Permet distribuir de manera segura ActiveX, Macros, Applets, MIDlet (J2ME) garantint la integritat del contingut abans de ser executat, i verificar la identitat de l’editor i de l’organització.

Compatible amb el programari de signatura més utilitzat: Signcode, Jarsigner, Signtool…

Es recomana l’aplicació addicional d’un segell de temps, per a un millor control de les versions de l’aplicació, el codi o el dispositiu.

Per a més informació i per sol·licitar el certificat pot accedir al següent enllaç.

El certificat OV (validació d’organització) és un certificat que confirma l’existència de l’empresa. Per obtenir un certificat OV, l’empresa ha de completar el procés de validació. Durant la validació, el centre de certificació ha d’assegurar-se de l’existència jurídica (referència al recurs estatal) i física (referència a un catàleg de confiança en línia) de l’empresa. Com a resultat, si el lloc està protegit per un certificat OV, els visitants podran veure un cadenat a la barra d’adreces del navegador, cosa que assegura que el lloc està protegit dels hackers.

És especialment recomanat per als llocs web informatius (no de comerç electrònic).

L’emissió d’aquest tipus de certificats compleix els requisits establerts pel Reglament eIDAS i el Baseline Requirements per a l’Issuance and Management de Certificats Publicly-Trusted elaborats pel CA/BROWSER FORUM http://www.cabforum.org.

 

Un certificat d’autenticació web o SSL EV (validació ampliada). Aquesta és la solució més fiable i segura que és utilitzada de manera activa pels negocis online més importants del món.

El certificat d’autenticació web o SSL EV (Extended Validation) té com a objectiu:

 

Identificar l’Entitat/Organització que controla un lloc web permetent a l’usuari la seguretat raonable que el lloc web al qual accedeix està controlat per una entitat legal que s’especifica al certificat per les dades

Permetre les comunicacions xifrades dinformació entre lusuari dun navegador dInternet i un lloc web

Això ajuda a determinar la legitimitat d’una Entitat que opera a través de llocs web i evitar o almenys identificar problemes com el phishing, malware i altres fraus en línia, gràcies al fet que un prestador de confiança ha verificat una sèrie de dades informació oficial.

Obtenir un certificat EV no és gaire més complicat que aconseguir un certificat OV, però és molt més fiable i segur. Els certificats EV donen als usuaris la confiança que el lloc web és segur i aquest augment de confiança ajuda a impulsar les vendes.

Està especialment recomanat per als llocs web de comerç electrònic.

Per a més informació i per sol·licitar el certificat pot accedir al següent enllaç.

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off