07
gen
Comparteix:


La Cambra de Comerç de Girona ha premiat 10 establiments de les comarques gironines en la 39 edició dels Guardons als Establiments Històrics. Els guardonats han rebut a la Cambra de Comerç de Girona el diploma i la placa de forja que els distingeix com a Establiments Històrics.

El president de la corporació, Domènec Espadalé, ha afirmat: «Els nostres guardons volen premiar una trajectòria, sovint, l’esforç d’una nissaga, però també volen convertir-se en un estímul per continuar mantenint els valors que han permès la consolidació de les empreses». A més, ha afegit que els reconeixements «són una mirada al futur plena d’optimisme, una empenta a continuar endavant adaptant les empreses als reptes que vindran».

Per aconseguir els guardons, les empreses han de portar documents que demostrin la seva antiguitat. Un jurat format per tècnics de la Cambra, historiadors i personalitats de prestigi s’encarrega de valorar les candidatures.

 

El Jurat dels Guardons als Establiments HISTÒRICS està composat per:

Domènec Espadalé, president de la Cambra,

Enric Mirambell, Cronista oficial de la Ciutat de Girona

Joan  Domènech, historiador i mestre,

Jaume Fàbrega, president de l’àrea de desenvolupament empresarial de la Cambra,

Eduard Torrent, director gerent de la Cambra,

Júlia Torrent, excap de comunicació de la Cambra

Dolors Muñoz, presidenta d’Honor de la Càtedra Cambra de la UdG

I actuant com a secretari Gerard Bagué, responsable de comunicació de la Cambra.

A través de la documentació presentada, el jurat ha considerat acreditada aquest any l’antiguitat dels següents establiments:

 

Jaume Sala Sánchez Sarrià de Ter 1968

Càmping Castell Park Vall-llobrega 1962

Can Paliro Porqueres 1951

Ocine Girona 1943

La Molina La Molina 1943

Forn Ca la Carme Campdevànol 1918

Calçats Sagrera Blanes 1891

Taller Hubach Pardines 1891

Alegrí Figueres 1868

Calçats Freixa SL Banyoles 1818

 

Podeu consultar la revista que s’ha publicat amb motiu dels guardons en el següent enllaç:

0 No hi ha comentaris

Comments are closed.