full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Programa InnoCámaras 2023

Programa Innocámaras

Fondo Europeo de Desarrollo Regional

Una manera de hacer Europa

CONVOCATÒRIA 2023

El nou termini per a la presentació de sol·licituds començarà el dia 24 de febrer a les 09:00h i finalitzarà el dia 31 de maig de 2023 a les 14:00h. (o fins esgotar pressupost).

CONVOCATÒRIA TANCADA

El programa InnoCámaras té com a objectiu principal contribuir a la millora de la competitivitat de les petites i mitjanes empreses, mitjançant una metodologia que combina l’assessorament i ajudes directes a la innovació.

 

Fase I: Assessorament especialitzat a la PIME. Consisteix en la realització d’un diagnòstic assistit, per part d’un tutor cameral especialitzat, que permet conèixer el nivell de competitivitat de l’empresa en el seu entorn econòmic i de mercat, identificant possibles actuacions de millora a través de la innovació per millorar la seva situació competitiva.

 

Fase II:Pla de recolzament a la innovació. Un cop finalitzada la fase de diagnòstic es dona suport a l’empresa en la posada en pràctica de les recomanacions en matèria d’innovació identificades en la fase anterior i que resulten claus en la millora de la competitivitat.

 

El percentatge màxim d’ajuda a percebre per cada empresa a la fase II serà del 50% de la inversió realitzada sobre un cost màxim elegible de 7.000 €, de manera que la quantia màxima de l’ajut serà de 3.500 euros.

.

La presentació de sol·licituds s’han de realitzar a través de la seu electrònica i s’ha de disposar de la signatura digital (del titular o el representant) i l’aplicació AUTOFIRMA.

.

Per a més informació:

Maria García

mgarcia@cambragirona.org

972 418 522

.

Admissió de les següents empreses en Fase I i Fase II:

AGROMECÀNICA OLOT, SL

ALCHIMIAWEB, SL

BUERGO.FOL IBERICA SL

EARLYSTART, SL

Empreses en llista d’espera:

RIBAS ALVAREZ ASSESSORS I CONSULTORS SL

SILPAR INOX SL

VAYREDA BASSOLS CASABO Y CIA SL

Sol·licitud denegada per no complir els requisits

ZEBA PRODUCCIONS

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off