full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

ACCIONS FORMATIVES GARANTIA JUVENIL

GARANTIA JUVENIL – PICE

Programa Integral de Cualificación y Empleo

Per a joves d’entre 16 i 29 anys – FORMACIÓ GRATUÏTA.


 • ATENCIÓ AL CLIENT

  Formació en l’àmbit de l’Atenció al Client. Reconèixer la importància de l’atenció al client en l’entorn actual de mercat. Sensibilitzar i proporcionar tècniques per a la gestió de clients, sigui telefònicament, per escrit o a través del contacte directe.

  +Info

 • MONITOR EDUCATIU especialitat menjador escolar + Certificat de Manipulació d'Aliments

  Formació en l’àmbit de Monitor de Lleure especialitat monitor menjador amb l’obtenció del certificat de manipulació d’aliments .

  +Info


 • MISSATGERIA I REPARTIMENT DE PAQUETERIA

  Formació en l’àmbit de Missatgeria i Paqueteria. Realitzaràs una formació específica sobre tot el relacionat amb la missatgeria: control de la mercaderia, control d’incidències, documentació relacionada i més.

  +Info


 • LLENGUA CATALANA EN L'ÀMBIT PROFESSIONAL DE LA HOSTELERIA

  Formació en llengua catalana en l’àmbit de la hosteleria. Formació en la terminologia pròpia del sector de restauració, atenció al client i higiene alimentària per a ser més competitiu.

  +Info


 • INICIACIÓ A LA DIRECCIÓ D'EMPRESES

  Formació en iniciació a la direcció d’empreses. Realitzaràs una iniciació en l’àrea de direcció d’empreses. Concretament en les eines que s’han de tenir per administrar un equip, un projecte una empresa. Desenvolupar-te com líder i guanyar habilitats.

  +Info


 • INNOVACIÓ I GESTIÓ DE PROJECTES

  Formació en l’iniciació i gestió de projectes.Ser capaços de generar valor a l’Empresa mitjançant la innovació i gestió de projectes. Es treballarà les relacions personals i interpersonals (intel.ligència emocional) amb la combinació de temes generals d’empresa i marketing i desenvolupament de productes, amb una aplicació pràctica de gestió de projectes.

  +Info


 • APROVISIONAMENT I MUNTATGE PER A SERVEIS DE CATERING

  Formació en tot el procés i normatives del servei de catering . Realitzaràs un mòdul del certificat de professionalitat en operacions bàsiques de catering concretament: elaboracions en aprovisionament i muntatge per a serveis de catering.

  +Info


 • ELABORACIONS BÀSIQUES DE PRODUCTES DE PASTISSERIA I FLECA

  Realitzaràs un mòdul del certificat de professionalitat en operacions bàsiques de pastisseria concretament: pre-elaboració, elaboració i presentació en pastisseria, on realitzaràs elaboracions en pastisseria i fleca.

  +Info

 • OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA

  Realitzaràs un mòdul del certificat de professionalitat  en operacions bàsiques de cuina: realitzaràs elaboracions bàsiques de cuina i assistència en l’elaboració culinària.

  +Info

 • MOSSO DE MAGATZEM

  Formació en mosso de magatzem, amagatzematge i normatives . Rebre la formació bàsica per poder responsabilitzar-se de les tasques d’Emmagatzematge i Logística.

  +Info


 • JARDINERIA I PINTURA

  Realitzaràs operacions bàsiques de manteniment de jardins i pintura.  Et capacitarà per executar i organitzar l’aplicació d’acabats de pintura decorativa i manteniment de jardins, parcs i zones verdes, seguint instruccions de superiors o plans de treball d’acord amb les mesures de prevenció de riscos laborals, qualitat i protecció del medi ambient.

  +Info


 • AJUDANT CAMBRER/A

  Realitzaràs una formació que t’ensenyarà les operacions bàsiques del servei bàsic d’aliments i begudes al restaurant. Tindràs accés a la Borsa de Treball de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà i presentar-te a les ofertes de feina que cerquin un ajudant de cambrer/a.

  +Info


 • COMPETÈNCIES PERSONALS

  Dissenyada per donar resposta a una formació necessària en el marc laboral.
  Adquirir i millorar habilitats personals i d’ocupació, incloent coneixements informàtics i d’anglès com eines per a complementar les habilitats i competències personals.

  +Info


 • COMERÇ I OPERACIONS DE MAGATZEMATGE

  Dissenyada per donar resposta a una formació necessària en el marc laboral.
  Adquirir  habilitats i coneixements complementats en: -comerç: atenció al client, comandes  i  en -operacions de magatzematge: tipus de magatzem, organitzacions de magatzem i activitats auxiliars de magatzematge.

  +Info


 • ATENCIÓ AL CLIENT, COMANDES + CERTIFICAT DE CARRETONS

  Dissenyada per donar resposta a una formació necessària en el marc laboral.
  Adquirir coneixements  en l’àmbit d’ateció al client amb habilitats en processament de comandes, complementat amb l’obtenció del certificat de carretons

  +Info

 •  

 • Mosso de Magatzem ESPECIALITAT MISSATGERIA amb Cert de Carretons

  Dissenyada per donar resposta a una formació necessària en el marc laboral.
  Adquirir coneixements  en l’àmbit de missatgeria/paqueteria: control de recollides, control de mercaderia,  documentació relacionada,  amb l’obtenció del certificat de carretons

  +Info


 • JARDINERIA I MANTENIMENT DE PISCINES

  Dissenyada per donar resposta a una formació necessària en el marc laboral. Adquirir i millorar habilitats professionalitzadores en l’àmbit de Jardineria i Manteniment de Piscines.

  +Info


 • SEGURETAT PRIVADA

  Curs d’acreditació de haver superat els mòduls professionals, necessari per accedir a les proves per obtenir la targeta d’identitat professional i treballar de vigilant de seguretat.

  +Info


 • SEGURETAT PRIVADA I ESCOLTA

  Curs d’acreditació de haver superat els mòduls professionals, necessari per accedir a les proves per obtenir la targeta d’identitat professional i treballar de Vigilant de Seguretat i Escolta.

  +Info


 • CONTROLADOR D'ACCÉS

  Adquirir l’habilitació com a personal de control d’accés per poder exercir les funcions d’admissió i control d’accés del públic a l’interior de determinats establiments o espais oberts al públic .

  +Info


 • MÀRQUETING DIGITAL

  Dissenyada per donar resposta a una formació necessària en el marc laboral. Adquirir i millorar habilitats professionalitzadores en l’àmbit de màrqueting online on coneixeràs totes les claus a l’hora de dissenyar, implementar, supervisar i millorar campanyes en els diferents mitjans en línia.

  +Info


 • ANGLÈS COMERCIAL

  Dissenyada per donar resposta a una formació necessària en el marc laboral. Adquirir i millorar habilitats professionalitzadores en l’àmbit de comerç en llengua estrangera.

  +Info


 • ATENCIÓ AL CLIENT, AJUDANT DE CAMBRER + CERTIFICAT DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS

  Dissenyada per donar resposta a una formació necessària en el marc laboral. Adquirir i millorar habilitats professionalitzadores en l’àmbit de comerç en làmbit d’hosteleria, atenció al client i adquirir tècniques i normes bàsiques en les tasques d’ajudant de cambrer.

  +Info


 • CONDUCTOR PROFESSIONAL : PERMÍS C (CAMIÓ) o PERMÍS D (AUTOBÚS)

  Mòduls de formació en conducció de vehicles teòrico-pràctiques per obtenir permís de conducció de camions i obtenir permís  de  conducció d’autobús.

  +Info


 • CURS GRATUÏT DE CONDUCTORS PROFESSIONALS D'AUTOBUS a Torroella

  Mòduls de formació en conducció de vehicles teòrico-pràctiques per obtenir permís de conducció d’autobus a Torroella.

  +Info


 • CURS GRATUÏT DE CONDUCTORS PROFESSIONALS DE CAMIONS a Girona

  Mòduls de formació en conducció de vehicles teòrico-pràctiques per obtenir permís de conducció de camions a Girona.

  +Info

+info   pice@cambragirona.org o pel telèfon 972 418 500

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off