full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Formació Comerç Exterior – Jornades i Cursos 2021

  • La Cambra ofereix cursos de temàtica general i específica per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional.
  • Proposa seminaris tècnics per assegurar l’actualització permanent de coneixements en matèries clau per al funcionament de les empreses.

 


L'ORIGEN DE LES MERCADERIES EN EL COMERÇ INTERNACIONAL

L’origen de les mercaderies en les operacions de comerç exterior és un element clau per conèixer els aranzels d’importació, les diferents mesures de política comercial aplicables i el tipus de documentació i controls previs que ens poden demanar. Es proporcionaran els coneixements especialitzats sobre l’origen preferencial i no preferencial dels productes, així com dels tractats de lliure comerç per tal d’arribar a una major eficiència econòmica i operativa.

17 de febrer 2021 de 9h a 11:30h +Info i Inscripcions


L'ESTUDI DE MERCAT INTERNACIONAL. COM PRIORITZAR PAÏSOS I APLICAR GEOESTRATÈGIA

Informar del mètodes i de les diferents fonts per estudiar els mercats internacionals, canals d’introducció,… així com la manera de fer una priorització dels més interessants per a la nostra empresa i producte.

24 de març de 2021 de 10h a 12h +Info i Inscripció 


TRACTAMENT DE L'IVA AL COMERÇ INTRACOMUNITARI

Proporcionar una aproximació pràctica a la documentació i tràmits fiscals que requereixen les operacions de compra venda intracomunitàries.

14 d’abril de 2021 de 10h a 13h +Info i Inscripció 

KPIs EN EL COMERÇ INTERNACIONAL

Els KPIs o indicadors clau de rendiment són una mesura del nivell de progrés d’un procés amb relació a determinades àrees de l’empresa. Aquests ens indiquen si l’estratègia que estem duent a terme va pel camí correcte i depèn d’uns objectius fixats prèviament. Són uns indicadors fonamentals que ajuden a millora l’eficiència, aclareixen responsabilitats i funcions i repercuteixen en el funcionament de l’empresa amb un impacte positiu.

19 de maig de 2021 de 9h a 11h +Info i Inscripcions

GOOGLE ANALYTICS: COM FER UN  PANELL D'EXPORTACIÓ

Obtenir mitjançant Google Analytics informació de com actuen els nostres clients o usuaris per tal de optimitzar les accions que l’empresa està fent a la xarxa i rendibilitzar la inversió digital.

9 de juny de 20121 de 10h a 12:30h +Info i Inscripcions 

SEO POSICIONAMENT ORGÀNIC INTERNACIONAL

Establir les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament orgànic SEO als cercadors, des del punt de vista d’una empresa internacional que vol fer accions locals i/o internacionals. Donar a conèixer els cercadors més importants per països, i les tècniques que cal seguir per planificar, configurar, i fer el seguiment d’una estratègia de posicionament.

7 de juliol de 2021 de 10h a 12:30h +Info i Inscripcions 

COM VENDRE PER AMAZON AMB ÈXIT I DE FORMA RENDIBLE

Amb la Covid 19 el comerç electrònic ha pres especial protagonisme i s’ha incrementat arreu del món. Plataformes com Amazon donen solucions molt convenients al comerç B2C però també al B2B que està potenciant i pel que contempla funcionalitats addicionals. A aquests webinars es donaran les claus per vendre amb èxit i rendiblement a Amazon entenent la demanda a partir dels termes de cerca, optimitzant la indexació i el posicionament i llançant i perfeccionant campanyes de publicitat dins la plataforma.

13, 14 i 15 de juliol de 2021 de 9h a 10:30h +Info i Inscripció 

ELS CRÈDITS DOCUMENTARIS ORDINARIS D'EXPORTACIÓ

Definir clarament l’operativa d’un crèdit documentari amb l’objectiu de reduir riscos i costos. Claus per negociar amb els bancs, amb els compradors o venedors.

28 de setembre de 2021 de 9h a 11:30h +Info i Inscripcions

INCOTERMS 2020 I LA PROPIETAT DE LA MERCADERIA

Els Incoterms no regulen la transmissió de la propietat de la mercaderia però sí que deixen clar el lloc exacte d’entrega de la mateixa que dependrà, entre d’altres factors, de l’Incoterm i del lloc pactat. Aquest webinar donarà les claus perqè l’empresa tingui aquesta informació indispensable per evitar malentesos i problemes a les compravendes internacionals.

20 d’octubre de 2021 de 9h a 11h  + info i inscripcions

INCOTERMS 2020 ONLINE

Donar a conèixer amb profunditat els nous Incoterms 2020 i la seva aplicació a la realitat per tal de poder negociar correctament les operacions de compravenda internacional. Relacionar els Incoterms de forma transversal amb les formes de pagament, els règims duaners…

16 i 17 de març de 2021 de 9h a 11:30h +Info i Inscripció 

COM COBRAR LES VENDES INTERNACIONALS DE FORMA SEGURA: TIPUS DE FORMES DE PAGAMENT I FUNCIONAMENT

Donar a conèixer les diferents formes més segures de cobrament en les operacions de compravenda internacionals i la gestió de les mateixes per evitar riscos y assegurar l’èxit de les operacions.

16 i 17 de novembre de 2021 de 10h a 12:30h +Info i Inscripció mmartinez@cambragirona.org

Per a més informació contactar amb la Sra. Maribel Martínez Telèfon 972 418 517

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off