full
border
#666666
https://www.cambragirona.cat/wp-content/themes/smartbox/
https://www.cambragirona.cat/
#c2002f
style2
Tel. 972 418 500
Av. Jaume I, 46 · 17001 Girona

Renovació cameral

 

El comitè executiu incorpora nous vice-presidents: Jaume Guàrdia 1r, Lídia Vidal 2a, Enric Dotras 3r i Joan Ribas 4t; Gemma Coll com a tresorera, i Joan Casadevall, Àlex Gilabert, Patrícia Masias, Lluís Periáñez, Íngrid Rahola i Mariona Serra com a vocals. Es passa d’una a cinc dones.

 

Dues terceres parts del ple es renoven, un 30% són dones, i a l’òrgan directiu hi ha representació dels principals sectors econòmics: indústria, turisme, noves tecnologies, construcció, distribució comercial, salut, social, cultura, formació i transports.

 

Els nous membres electes de la Cambra de Comerç de Girona per a la legislatura 2019-2013 han escollit com a nou president de l’entitat a Jaume Fàbrega i Vila, juntament amb els membres que composen el nou comitè executiu.

Després de la constitució formal del Ple (format pels 30 membres escollits per sufragi cameral, 10 vocalies per a les empreses de major aportació voluntària i 5 per a representants de les organitzacions empresarials) ha tingut lloc la intervenció de Jaume Fàbrega, l’únic candidat que s’ha presentat a la presidència. Fàbrega ha explicat que ha confeccionat una candidatura de consens i ha destacat 3 eixos d’actuació: la creació, atracció i retenció de talent, l’impuls en la internacionalització i la digitalització de les empreses, sense oblidar la necessària reparació del dèficit històric d’infraestructures de la demarcació.

L’equip de Fàbrega ha obtingut, en la votació secreta que ha tingut lloc a continuació, l’aval del ple de la institució.

El nou ple suposa una renovació de dues terceres parts dels membres de la corporació respecte a l’anterior legislatura. També s’incrementa notablement la presència femenina, que es triplica i suposarà un 30% del ple.

La sessió constitutiva del Ple de la Cambra ha estat presidit per la Secretària d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, senyora Marta Felip.

En aquest procés de renovació cameral  ha tingut una gran importància la intensa participació prèvia dels gremis i associacions empresarials, que han permès arribar a acords de consens per reforçar la representativitat de la Corporació gironina.

 

Jaume  Fàbrega i Vilà va néixer a Salt el 21 de febrer de 1956. És llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la UB i Máster en Formació de Formadors per la Universitat Politècnica de Catalunya. És gerent de l’empresa GAM Consultoria i Formació i soci de la companyia de logística GESTOCKS Operador. Ha estat vicepresident de la Cambra Comerç de Girona, vicepresident d’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona) i vicepresident de la Fundació SER.GI.

 

Podeu descarregar fotos de l’acte en aquest enllaç

 

Informació sobre el procés electoral de la Cambra de Girona

Informació sobre el procés electoral de la Cambra de Girona

El procés electoral de la Cambra de Comerç de Girona va sofrir una modificació atesa la renúncia de 2 empreses candidates per sufragi i que comportaven eleccions a 2 grups electorals.

 

PER AQUEST MOTIU NO VA FER FALTA EFECTUAR LES VOTACIONS NI ELECTRÒNIQUES NI PRESENCIALS PREVISTES INICIALMENT DEL 2 AL 8 DE MAIG.

 

La Junta Electoral Territorial va poder proclamar i declarar electes les 30 candidatures destinades a ser escollides per sufragi i les 5 candidatures a proposta de les organitzacions empresarials.

 


 

NOTA DE PREMSA 1 AMB INFORMACIÓ ELECTORAL

 

NOTA DE PREMSA 2 AMB INFORMACIÓ ELECTORAL

Més informació

Informació institucional
Eleccions camerals 2019
A/e: secretaria@cambragirona.org
Telèfon: 972 418 550

scrollauto
Carregant entrades...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off