- Aquest event ja ha passat.
Millora de l’eficiència energètica i de l’ús de l’aigua de la indústria càrnia
31 gener 2017 / 9:15 - 11:30
GratuïtPresentació de l’Estudi “Millora de l’eficiència energètica i de l’ús de l’aigua de la indústria càrnia”
Presentar les millores en la producció de fred industrial i en la reutilització de l’aigua al sector carni detectades a través de l’estudi de 13 empreses. L’estudi i la jornada s’engloben dins d’una actuació de la Cambra de Girona amb la Generalitat de Catalunya per detectar i donar a conèixer possibles millores i bones pràctiques en l’àmbit analitzat.
Fes networking i informa’t de les possibles millores a implementar
Programa:
09:15 Recepció dels assistents
09:30 Benvinguda i presentació
Sr. Domènec Espadalé President de la Cambra de Comerç de Girona
Sra. Belén Tascón Àrea de desenvolupament empresarial de la Direcció General d’Indústria
09:45 Presentació de l’estudi: Eficiència energètica de la producció de fred industrial i consum d’aigua en el sector carni
Consultora especialista energètica: Energy Tools
Clúster Català de l’Aigua: Catalan Water Partnership
10:15 Taula rodona: Reducció consum energètic i d’aigua per introducció de millores en la producció de fred industrial i en reutilització d’aigua
Jana Vila VILA – ROVIRA
Jordi Coll AVÍCOLA MARIA
Pilar Puig OLOT MEATS
Alba Sala MAS MARCÈ
Modera: Eudald Casas INNOVACC Associació Catalana d’Innovació del Sector Carni Porcí
11:20 Torn de preguntes
11:30 Networking coffee